promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: rengetegen háborodtak fel, erre sokan nem számítottak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón 700 millió forint volt a 35. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Már az Ötös, valamint a Skandináv lottó is átesett egy gyökeres változáson. A Hatos lottó játékosai is sokan kiakadtak, mert ez a játék sem fogja megúszni a változást. A mai napon 17 órától, vagyis csaknem a Hatos lottó húzása után már 400 forintba fog kerülni egy szelvény feladása. Ezzel párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában.

A Hatos lottón legutóbb a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert, na meg némi aprót hozzá. Tudjuk nagyon jól, hogy a kicsit is becsülni kell. Valószínűleg a szerencsés már felvette a nyereményét, és élvezi az életet a gazdagok klubjában.

Ebben az évben Ő volt a hatodik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak. Az öttalálatos szelvényekért 330 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 39 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliomosok legyenek.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 35. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 700 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hetedik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 1, 3, 5, 6, 15, 16

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 51 darab, nyereményük egyenként 256 305 forint;

4 találatos szelvény 2282 darab, nyereményük egyenként 5 730 forint;

3 találatos szelvény 29 514 darab, nyereményük egyenként 2 455 forint.

A következő héten 820 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás