promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes pénzt nyert a lottón a hölgykoszorú, mégis visszamentek kukázni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összejött a több százmilliós nyeremény a lottón, de mégsem hagyták ott a munkájukat a hölgyek.

Hazánkban is rengetegen lottóznak, és sokak életét tudja megváltoztatni a főnyeremény. Nem olyan régen a Skandináv lottón például négy szerencsésnek is telitalálata volt, akik így 120 millió forinton osztozhattak. Ez nem meglepő, mivel a Skandináv lottón a legnagyobb az esély a főnyereményre, míg az Ötös, valamint a Hatos lottón jóval kevesebb.

Az Ötös lottón közben két sorsolás óta nem volt telitalálat, így tudott növekedni a főnyeremény, ami így már 474 millió forint. A Hatos lottón kicsivel többért, 500 millió forintért lehet harcba szállni. A hatoson legutóbb egy hónapja találta el valaki mind a hat számot.

Közben egy érdekes sztori látott napvilágot, mivel egy kemény munkát végző hölgykoszorú nyert a lottón. A 11 nőből álló csoport a biológiailag nem lebomló hulladék elkülönítésén dolgozik a Parappanangadi önkormányzat anyaggyűjtő telepén, ami Indiában található.

El is mondták, hogy alaposan megküzdenek a megélhetésért, mivel átszámítva körülbelül 1700 forintot keresnek naponta. Ezért is szállt be mindenki, hogy legalább egyetlen lottószelvényt meg tudjanak venni.

„Hangosan sikoltoztam, és megöleltem a kollégáimat, akik alig akarták elhinni, ami történt”

- nyilatkozta az egyikük az Al Jazeera nevű lapnak.

Magyarországon ugyebár minden nyeremény nettó összeg, szóval a Skandináv, az Ötös, valamint a Hatos lottónál sem kell utána adózni. A hölgyek bár átszámítva nagyjából 420 millió forintot vághattak zsebre, de ebből még lejön az adó. Ettől függetlenül még így sem lesz a pénzzel gondjuk, főleg, hogy ennyire megtanultak spórolni.

Sokukat az adósság terhétől mentette meg a csodás főnyeremény. A lottónyeremény megtanította őket, hogy merjenek nagyot álmodni, de ettől függetlenül nem fogják otthagyni az állásukat, hogy továbbra is legyen biztos jövedelmük. Annyi biztos, hogy a szegénységben élő hölgyek nem fogják butaságokra elverni a telitalálatért járó összeget.

A lenti videóban megnézhettek pár lottónyertest, aki nagyot nyert, de aztán elég hamar el is bukott mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás