promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor nem sokkal a békülés után másik nőnek üzent, mit szólhat ehhez a gyönyörű felesége?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig épp a napokban derült ki, hogy Király Viktornak és feleségének sikerült sínre rakni a házasságát. ​

A Hatoslottó-sorsolás háziasszonyát, Király-Virág Anitát az utóbbi hónapokban nem csak a munka és az anyagi teendői foglalták le, hanem az is, hogy valamiképp rendezze házasságát Király Viktorral, akitől már több mint egy éve külön éltek.

Ehhez természetesen Viktorra is nagy szükség volt, és Anita a Glamournak adott interjújában beszélt róla először, hogy már nem csak a közös nyaralások és ünnepek során van együtt a család, hanem valóban sikerült rendezniük soraikat, és visszataláltak egymáshoz. Ennek azonban súlyos ára volt, erről szóló cikkünket lásd itt:

Anita akkor úgy nyilatkozott, hogy még korai lenne még többet elárulni, és részleteket megosztani arról, hogy jelenleg milyen a kapcsolatuk, és Király Viktor sem árult el részleteket - mint mondta, ezt most még túl korainak érzi, ezért időt kért.

Hamarosan tehát a nagyközönség is megismerheti a részleteket, ami Király Viktor rajongóin kívül is rengeteg embert érdekel, hiszen ma egyre ritkább, hogy egy vakvágányra futott házasságot az egymástól eltávolodó felek olyan elszántsággal és kitartással próbáljanak újra a helyes irányba terelni, mint ahogy a Király-házaspár tette.

Nem kell messzire nézelődni, a tavalyi év legnagyobb válási-botrányát kavaró Tóth Gabinak és Krausz Gábornak például nem sikerült, hiába állt ott közöttük villámhárítóként, illetve békebíróként az énekesnő nővére, Tóth Vera. Sok olvasóban ezt az analógiát meghallva rögtön felvetődik a kérdés, hogy Király Viktor testvére, Linda vajon milyen szerepet vállalt ebben a roppant nehéz időszakban?

A Tóth-testvérekhez hasonlóan a Király-testvérek is énekesek sztárok, akik segítik egymást a bajban, Linda azonban a nyilvánosság előtt korántsem volt olyan bőbeszédű Viktor házasságával kapcsolatban, mint Tóth Gabi nővére.

Tulajdonképpen semmit sem tudunk arról, hogy ő hogyan élte meg ezt az időszakot, vagy hogy mennyire folyt bele.

Érzelmi támogatóként azonban egészen biztosan ott állt Viktor mögött, aki bár a házasságával kapcsolatban továbbra is csendbe burkolódzik, nővérét nem mulasztotta el a nyilvánosság előtt is felköszönteni az alábbi instagram posztban:

Hogy mit szól ehhez Király-Virág Anita? Nyilvánvalóan semmi különöset, hiszen nem valamiféle riválisról van szó, hanem az énekes testvéréről, ez a világ legtermészetesebb gesztusa.

A sok születésnapi köszöntésre Király Linda is reagált a saját oldalán, ahol elárulta, hogy nemsokára hazautazik:

"Nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat. Hálás vagyok hogy vagytok Nekem. Most éppen Nashville-ben dolgozom zenén és családot látogatók New Yorkban de hamarosan jövök haza hozzátok koncertezni."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás