promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck élete mélypontjáról vallott – ezért hagyta ott Batman szerepét!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz időszakon van túl Ben Affleck, a munkájára is kihatott a magánéleti válsága. 

Ben Affleck végre megnyílt azzal kapcsolatban, hogy miért is maradt olyan rövid ideig Batman. Nehezen koncentrált akkoriban a munkára, mert korábbi feleségével, Jennifer Garnerrel már nem mentek olyan jól a dolgaik. 

„Valójában Az Igazság Ligája volt számomra a mélypont. Egy rossz tapasztalat volt, rengeteg dolog miatt: a saját életem, a válásom, a túl sok távollét, a zsúfolt napirendek, majd Zack [Snyder] személyes tragédiája [a lánya 2017-ben öngyilkos lett] és az újraforgatás. Csak ez borzasztó élmény volt. Rémes"

– mondta a The Los Angeles Timesnak.

Miután Zack Snyder kilépett a filmből, Joss Whedon vette át a rendező szerepét. Az újraforgatások nagyon feszülten teltek. 

Joss Whedon állítólag azt mondta a Wonder Womant alakító Gal Gadot-nak, hogy „fogd be a szádat, és mondd ki a sorokat”, valamint azzal fenyegetőzött, hogy „hihetetlenül hülyén fog kinézni ebben a filmben”, a Hollywood Reporter szerint.

Ray Fisher, a Cyborgot alakító színész azzal vádolta Joss Whedont, hogy visszaélt hatalmával:

„Joss Whedon bánásmódja Az Igazság Ligája szereplőivel és stábjával a forgatáson durva, sértő, szakszerűtlen és teljesen elfogadhatatlan volt.”

Ben Affleck pedig úgy érezte, hogy nem tudja folytatni tovább. Talán, ha korábban került volna Batman bőrébe, de akkor már nem érezte magáénak a szerepet. 

„Megnéztem, és azt gondoltam: »Nem leszek boldog, ha ezt csinálom. Aki ezt csinálja, annak szeretnie kell«”

– emlékezett vissza.

Közben pedig Jennifer Garnerrel is úgy döntöttek, hogy külön folytatják tovább, bár a gyermeikeiket együtt nevelik. A válásukat végül 2018-ban mondták ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás