promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris lecserélte volna Ben Afflecket Jennifer Lopez? Titokzatos férfi mellett tűnt fel, a popdíva nem tudta leplezni érzéseit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most már szinte minden jel arra utal, hogy a sztárpár házassága véget ért.

Egy ideje már egyértelmű, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága válságba került, sőt, egyre biztosabbnak tűnik, hogy zátonyra is futott. Évtizedekkel ezelőtti első kapcsolatuk után így nagyon úgy fest, hogy másodjára sem sikerült megszilárdítaniuk szerelmüket.

Míg J.Lo az utóbbi időkben a munkába temetkezett, Affleck leginkább borús hangulatával és meggyötört ábrázatával került a címlapokra. Habár az elmúlt napokban lehetett őket együtt is látni, nem úgy tűnt, hogy bármilyen szikra lenne még közöttük, a sokatmondó pillanatokról videó is készült.

Mindeközben nemrég Jennifer Lopez már egy másik férfi oldalán volt látható, a távoli fotókat nézve pedig rengetegen találgatták, hogy ki lehetett a popdíva oldalán. J.Lo Los Angelesben kocsikázott egy fehér BMW kabrióval, ám az utazás nem tűnt túl felhőtlennek.

Mint kiderült, menedzsere, Benny Medina ült mellette, Lopez pedig összeszorított ajkakkal, egy hatalmas napszemüveg mögé bújva igyekezett elrejteni érzelmeit, látszólag sikertelenül. Ez valahol érthető is, hiszen az elmúlt időszak számára sem volt valami vidám.

Nem elég, hogy mindenki a házasságáról faggatja, a rajongói számára is drámai hírt közölt, hiszen bejelentette, hogy lemondja közelgő turnéját, hogy több időt tölthessen gyerekeivel és családjával.

"Tudjátok, hogy nem tenném ezt, ha nem érezném úgy, hogy feltétlenül szükséges"

– fogalmazott az énekesnő. Az nem derült ki, hogy Medinával hová tartottak, az viszont biztos, hogy Ben Affleck ekkor sem volt jelen.

Affleck egyik meg nem nevezett ismerőse pedig kemény szavakkal jellemezte a színész véleményét a házasságáról:

„Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy lázálom volt, ám mostanra már észhez tért, és megértette, hogy ez egyszerűen nem fog működni kettejük között”

– idézte őt a Pagesix.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás