promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Találkozott Jennifer Lopez és Ben Affleck, egyértelmű, hogy már a válást intézik
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a házasságuk végét. 

Egészen elképesztő, hogy milyen rajongótábora tud lenni egy-egy szerelmespárnak: vegyük Brad Pitt és Jennifer Aniston sztoriját, Britney Spearsét és Justin Timberlake-ét, de ott van Bradley Cooper és Irina Shayk, vagy Jennifer Lopez és Ben Affleck. Mi a közös ezekben a gyönyörű, egykor szerelmes, boldog párokban? Mindegyikük kapcsolata, házassága véget ért és sajnos ez alól az utolsó, Benniferként összeolvadt páros sem kivétel. Egyre biztosabb tény az, hogy a válás részleteit beszélik meg, legutolsó videófelvételek szerint már semmi intimitás nincs a sztárpáros között.

Ben Affleck már el is költözött volt feleségétől és bár egy bennfentes szerint ettől a lépéstől megkönnyebbült, gyakran kapják lencsevégre szomorkodva a sztárt.

Legutóbb Ben Affleck fiának kosármeccsén fotózták őket együtt, Jennifer nagyon jó viszonyt ápol Ben gyerekeivel és Jennifer Garner is kedveli kettőjük párosát, próbálta is jobb belátásra bírni férjét a külön költözéssel kapcsolatban.

Ezen az eseményen készült a találkozásukról egy videó, ami a legtöbb rajongónál végleg betette a kaput: a páros a szerelem legcsekélyebb jeleit sem mutatta egymás iránt, sőt, kifejezetten baráti volt a testbeszédük. Ben Affleck mosolygott, mintha megnyugodott volna, de Jennifer is vidáman, tempós léptekkel közeledett párjához, nem volt nyoma feszültségnek sem.

Nem csattant el közöttük csók, nem volt kézfogás, a találkozójukról készült közös fotók és videók mindegyikén úgy tűnik, hogy megbeszéltek mindent, amit akartak és nincs már közöttük feszültség. Sokan reménykednek benne, hogy ez egy tudatos döntés kettőjük részéről és esetleg Jennifer Lopez látva, hogy másodszor is elveszítheti szerelmét visszavett a köztéri érzelemnyilvánításból, de valahogy mégsem tudunk ennyire derűlátóak lenni.

Ehhez hozzátesz az is, hogy szintén lesifotósok megörökítették azt is, ahogy Ben Affleck elhagyja Jennifer Lopez irodáját, mi lehetne annál hivatalosabb, ha már nem is egykori közös otthonukban látogatja meg feleségét, hanem annak munkahelyén találkoznak? A válással kapcsolatban sok jogi megbeszélnivalójuk nincs, házassági szerződéssel vágtak bele a közös életbe, közös otthonukat pedig bennfentesek szerint már árulják.

A jelek összességében arra utalnak, hogy a kapcsolatuk véget ért, csak idő kérdése, hogy bejelentsék a hivatalos különválást. A kettőjükről készült árulkodó videót ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás