promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hír, Vilmos herceg tombol: megtalálták Katalin hercegné utódját

Szomorú hír, Vilmos herceg tombol: megtalálták Katalin hercegné utódját

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Károly király nem foglalkozik fia fájdalmával, szerinte egyértelműen itt az idő továbblépni.

Idén szomorú hírt közölt a királyi: Erzsébet királynő halála után egymás után érik a megrázkódtatások az uralkodó famíliát. Károly királynál rákot diagnosztizáltak és bár gőzerővel folyik a kezelése, nagyon aggódik érte a nép és komoly beszélgetések is történtek a palota falai között. Megbeszélték már azt is, hogy abban az esetben mi a pontos teendő, ha esetleg elhalálozna. Sára yorki hercegnénél is rákot diagnosztizáltak, immár másodszor. Lady Gabriella férje pedig, Thomas Kingston teljesen váratlanul lett öngyilkos. Ezek után pedig jött a legmegdbbentőbb hír: Katalin rutin hasi műtétje közben daganatos elváltozást találtak és a hercegnét is komoly kezeléseknek vetették alá. Katalin azóta teljesen eltűnt a közéletből és már azt is lehet tudni, hogy idei programnaptárából mindent töröltek és Vilmos is sokkal kevesebb hivatalos eseményen vesz részt.

Katalin a betegsége miatt otthon, családja körében lábadozik és értelemszerűen addig nem tudja a hivatalos teendőit ellátni. A Palota eddig türelmes volt, ám a feladatok és a kötelezettségek sajnos nem állnak meg a hercegné állapota miatt, így a palota, azon belül is III. Károly király kemény döntést volt képtelen meghozni.

A palota női képviselőjének kiléte már ki is derült: a korábban botrányba keveredett András herceg lányát, Beatrix yorki hercegnő szeretné megbízni a király a feladatokkal, akinek hatalmas megtiszteltetés lenne, ha egy ekkora feladatot bíznának rá.

Vilmos azonban egyértelműen nem örül a döntésnek: bár nagyon fontos szerepet tölt be életében a család és az urolkodás iránti mély tisztelet, mégsem örül annak, hogy feleségét is félreállítják, ráadásul apja kiszemeltjével is komoly problémája van.

Beatrix yorki hercegnő nagyon jó viszonyt ápol Harry herceggel és annak feleségével, ez pedig kifejezetten zavarja Vilmost. Sokan reménykedtek, hogy a családi tragédiák után a két testvér visszatalál egymáshoz, sőt, már Károly és Katalin is próbálta békíteni a makacs fivéreket, ám úgy tűnik, hogy kettőjük viszonya napról-napra jobban elmérgesedik. Nem lehet ez könnyű, hiszen Kamilla megfenyegette Károlyt, hogy amennyiben Harry herceg visszatér a család életébe, akkor ő elválik tőle, így sok a nehezítő tényező. Apja döntése miatt pedig esélye, hogy Vilmos még inkább haragudni fog renitens öccsére.

Beatrix hercegné ennek ellenére azonban minden valószínűség szerint meg fogja kapni az (átmeneti) kinevezést, ugyanis hatalmas népszerűségnek örvend a monarchia rajongói között és nagyon szeretik az emberek, így valóban ideális választás erre a posztra.

Itt tudhatsz meg többet Beatrix yorki hercegnéről, bájos mosolya és megjelenése is hasonlít Katalin hercegnére, ez is közrejátszhatott a palota döntésében:

Forrás: Best magazin