promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamilla nem bírja tovább, beadja a válókeresetet, ha ezt Károly megteszi: ultimátumot adott a rákos uralkodónak
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az eddig türelmes Kamilla az asztalra csapott, Károlynak választania kell, vagy elhagyja.

III. Károly király és szerelme, Kamilla története egészen hihetetlen. Szerelmük régre nyúlik vissza, ám nagyon sokat kellett várniuk, hogy az ténylegesen be is teljesedhessen. Az akkor még csak trónörökös Diana férje volt, amikor Kamillával ismét elkezdtek egymás iránt érdekődni, hiszen már Károly esküvője előtt is ismerték egymást. A britek és a királyi család nehezen fogadták el a kapcsolatukat, Kamillának rengeteget kellett dolgoznia a megítélésén. Először Erzsébet királynő is vonakodva fogadta be az új családtagot, de vitathatatlan volt, hogy Károly mennyire szerelmes a választottjába, felesleges lett volna tőle eltiltani.

Az idő múlásával végül a nép elfogadta az új felállást, azonban Károly fiatalabb fia, Harry, sosem bocsájtott meg apja új feleségének. Szentül meg volt győződve róla, hogy Kamilla tette apja házasságát és őt okolta az édesanyjával történtekért is. Bár Károly próbálta magát megszerettetni Harryvel, a kapcsolatuk sosem volt felhőtlen és nem alakult ki közöttük jó viszony a beszámolók szerint.

Kamillának sokat kellett várnia arra, hogy ne csak elfogadják, hanem meg is szeressék, ez pedig akkor következett be, amikor Károly királyt rákkal diagnosztizálták. Az emberek ekkor látták, hogy mennyire támogatja, mellette áll és lehetetlen volt nem észrevenni azt a rengeteg aggódást és gyengédséget, amit beteg férje iránt tanúsított. Rengeteg feladatot át is vállalt lábadozó kedvesétől és erején felül teljesített minden helyzetben.

Bár a Palota diszkrétan kezeli a királyi család magánügyeit, sosem érkezett olyan történet egyetlen szivárogtató informátortól, közeli ismerőstől, esetleg volt dolgozótól, amiben arról számoltak be, hogy bármikor is csak szóváltás lett volna a felek között, éppen ezért is szokatlan Kamilla mostani heves reakciója. Harry nem olyan régen Angliába látogatott és lélegzetvisszafojtva várta a világ, hogy megtörténik-e a nagy találkozás apa és fia között. Azonban Károly nem ment el arra az eseményre, ahová Harry is hivatalos volt, helyette egy partit rendezett, melyre viszont nem hívta meg a fiát. Sokan értetlenkedtek, hiszen korábban nagy volt közöttük a harag, ám Erzsébet királynő halála óta már Károly próbál békülni, főleg, hogy kevés ideje van már látni az unokáit.

Most azonban az is nyilvánosságra került, hogy miért maradhatott el a nagy találkozás: állítólag Kamilla ultimátumot adott férjének, hogy amennyiben kibékül Harryvel, elhagyja őt, sőt, hivatalosan elválik tőle. Hatalmas csapás lenne ez Károlynak, ezért úgy tűnik, hogy belement Kamilla feltételeibe. És honnan a jelenlegi királyné ellenszenve? Harry korábbi viselkedésén a mai napig nem tudta túltenni magát, illetve az utóbbi időben egyre több közfeladatot látott el és úgy ítélte meg, hogyha Károly hivatalosan is kibékülne fiával, akkor azzal elismerné, hogy amit Harry és Meghan kiteregettek a királyi családról, nem alaptalan hazudozás. Ezzel pedig a saját jól megérdemelt, kiharcolt helye is megkérdőjeleződne a britek szemében.

kamilla-karoly-harry-bekules-ultimatum-valas

Forrás: blikkruzs

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás