promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkor érhet véget III. Károly uralkodása, II. Erzsébet halálhírét is napra pontosan előre megírta egy rejtélyes alak
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyesek szerint szó sincs arról, hogy előre tudná a dátumot, mások viszont kétségbeestek.

Különös videó hozott lázba milliókat a TikTokon, melyben egy nő megdöbbent arccal mutat egy képernyőképet, amin III. Károly halálhírének dátuma szerepel. Persze ilyen és ehhez hasonló „próféciákkal” tele az internet, azonban ez egy fokkal talán mégis érdekesebb, hiszen nem ez volt az első ilyen kinyilatkoztatása egy bizonyos Logan Smith-nek.

Bárki is legyen a titokzatos név mögött, tavalyelőtt júliusban már posztolt egy hasonlót a Twitteren, amikor azt állította, hogy II. Erzsébet királynő 2022. szeptember 8-án fog meghalni - ez a dátum, mint azóta sajnos valóban megtudtuk, helyes volt.

Logan azonban nem állt meg itt, és néhány hónappal később a trónra kerülő III. Károly uralkodásának végéről is írt, miszerint a rákbetegséggel küzdő király 2026. március 28-án távozik majd az élők sorából.

Smith a 2022-es Tweetjét frissítette, amit már komolyan vettek, és villámgyorsan terjedni is kezdett, ám itt jött a meglepetés, ugyanis Smith először privátra állította fiókját, végül pedig a Twitter is felfüggesztette azt.

Egy nő azonban még időben képernyőképet készített a posztról, és feltette azt a TikTokra, ahol mostanra már 4,5 millióan nézték meg a rövid videót, és időről-időre újra felkapják azt.

Míg egyesek úgy vélik, hogy a rejtélyes férfi csak egy szélhámos, más úgy gondolja, hogy III. Károly király uralkodása valóban nem tart hosszú évtizedekig.  A Redditen volt, aki azt írta, hogy Logan halálos fenyegetéseket kapott a poszt után, ezért állította privátra fiókját, megint más pedig úgy vélekedett, hogy naponta tízezrek Tweetelnek random dátumokat híres emberek halálhírének időpontja kapcsán, abban bízva, hogy felkapják a „jóslatukat”, és pénzt látnak a vírustartalmakból.

Hogy ebben az esetben mi az igazság, azt még nem tudni, 2026. március 28-ig azonban várhatóan egyre többen és többet fogják emlegetni Logan Smith nevét, és nem nehéz kitalálni, hogy ki jár jól ezzel.

@zukosburnteye rip to logan i know the british are coming for him #thequeen ♬ my tears ricochet - Katelyn

Forrás: Reddit, Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás