promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébetet durván átverhette és megcsalhatta a férje, így bukhatott le Fülöp herceg
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan sokfélét pletykálnak a királyi családról, vajon igaz lehet a megcsalás híre? 

Sokak kedvence a Netflixen futó A Korona című sorozat, amely II. Erzsébet uralkodását és életét követi. Rengeteg olyan dolog látható benne, amely valóban megtörtént a valóságban, ám mivel nem tudjuk, hogy pontosan mik zajlottak le a zárt ajtók mögött, sok fikciós elemet is tartalmaz. 

A sorozatban a hűtlenség is kiemelt téma, méghozzá Fülöp herceg kapcsán. Állítólag több nő is jelen volt a királynő férjének életében, ezt pedig belecsempészték a részek cselekményébe. A második évadban megjelenik egy balerina hölgy, akivel a herceg állítólagosan viszonyt folytatott, II. Erzsébet ugyanis róla talál meg egy fotót férje poggyásza között. A színfalak mögött pedig hatalmas botrány tört ki, ám a királynő nem tudott mit tenni, el is hangzik egy olyan mondat, hogy ők egyszerűen nem válhatnak el. 

De mi az igazság? 

Sokszor pletykáltak a házaspárról különböző dolgokat, de a megcsalással kapcsolatos dolgokat soha senki sem erősítette meg, biztos forrás ezzel kapcsolatban nincs. Nem hiába. Az emberek csak találgatnak ezzel kapcsolatban és egyáltalán nem biztos az sem, hogy II. Erzsébet erről valaha is tudomást szerzett, persze ha volt ilyen.

Korábban egy Pat Kirkwood nevű színpadi színésznővel hozták kapcsolatba Fülöp herceget, állítólag hét alkalommal találkoztak, és bár mindig tagadta, hogy intim kapcsolatuk lett volna, a pletykák gyorsan terjedtek. Valószínűleg ezt a hölgyet formázták meg a sorozatban, érthető okok miatt megváltoztatták a nevét, de a táncos, színpadi szerepét mégis belecsempészték valahogy. 

Michael Thornton, a színésznő jó barátja volt és azt állítja, hogy titkos levelek birtokában van, sőt arra is visszaemlékezett, hogy Kirkwood mit nyilatkozott egyszer egy újságírónak. 

Általában nem várják el egy hölgytől, hogy megvédje a becsületét. Ezt az úriembernek kell megtennie. Boldogabb és könnyebb életem lett volna, ha Fülöp herceg nem jön be hívatlanul az öltözőmbe. Az éjszaka után hazament várandós feleségéhez

- emlékezett vissza a színésznő szavaira a barátja, írja a Town&Country.

A Korona című sorozat második évadának előzetese alább látható, ebben követhették nyomon a nézők a királyi házaspár nehézségeit. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás