promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvánosan alázták meg a rákbeteg Katalin hercegnét, mindenki a Palota reakciójára vár
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók egy emberként védték meg Katalin hercegnét, felháborítónak tartják a történteket.

Az egész világ tűkön ülve várja a királyi család megbetegedéseivel kapcsolatos fejleményeket, ahogyan azt is érdeklődéssel figyelik, hogy lehetséges-e a békülés Harryvel és Meghannal. A palota tudatosan igyekszik elhallgatni az információkat, ám ez a módszer eddig nem bizonyult túl hatékonynak, mert a hírzárlat miatt vadabbnál vadabb találgatások láttak napvilágot. Végül engedtek a nyomásnak és először Károly király rákbetegségét jelentették be, ám sok konkrétumot nem mondtak el a kórról. Biztosították az embereket, hogy a király csodásan halad a gyógyulással és mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb felépülhessen.

Ezzel egy időben került kórházba Katalin hercegné, akiről szintén az embereket nyugtatva azt mondták, hogy egy egyszerű rutin műtétet kell elvégezni rajta. Ám egyre több idő telt el és a hercegné továbbra sem jelent meg a nyilvánosság előtt, ekkor már aggódni kezdtek Katalin állapotáért. A palota hallgatása itt is olaj volt a tűzre és az emberek egyre biztosabbak voltak benne, hogy nagy a baj. Végül Károly unszolására Katalin nyilvánosság elé állt és bevallotta, milyen állapotban van: nála is rákot diagnosztizáltak. A leendő királyné mindenkit megnyugtatott és elmondta, hogy remekül halad a gyógyulással, ám jó ideig még nem fog nyilvános szereplést vállalni. Ezt pedig úgy néz ki, hogy komolyan gondolja, már arról is pletykáltak, hogy lehet soha többé nem áll majd az alattvalók elé. Ám azt már biztosra lehet mondani, hogy idén nem láthatjuk kedvenc hercegnénket, mivel most a családjára és a gyógyulásra koncentrál.

Éppen ezért nagyon örülnek az emberek, ha hírt kapnak a hercegnéről, most viszont a kezdeti örömöt hamar a düh vette át. Katalin hercegnéről most ugyanis egy portré készült, amely nyomtatásban is megjelent a Tatler magazin címlapján és hamar nagyon vad indulatokat korbácsolt fel. A festményt egy Hannah Uzor nevű művész festette és finoman szólva sem nyerte el a világ tetszését. A kedvesnek indult gesztus hamar elharapózott, sokan személyeskedő megjegyzést tettek a művészre és egyenesen megalázónak titulálták a hercegné ilyen torz ábrázolását. Nehezményezték azt is, hogy ezt a festményt megjelentette az újság és egyöntetűen az a vélemény, hogy nem felismerhető rajta a kecses és gyönyörű Katalin hercegné és ez az egész királyi családra nézve sértő. Sem Katalin, sem a palota nem reagált a vádakra, illetve a festményt sem véleményezték.

A fotót ide kattintva tekinthetitek meg, azt el kell ismerni, hogy valóban nehezen felismerhető rajta a leendő uralkodó felesége:

Forrás: life.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás