promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné végleg befejezte a nyilvános szereplést? Könnyen lehet, hogy soha többé nem látjuk őt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki kedvenc hercegnéje lehet, hogy örökre eltűnik majd a fürkésző tekintetek elől.

Katalin hercegné rákkal való küzdelmének híre mélyen megrázta nemcsak a családját, hanem a közvéleményt is. Az emberek világszerte egy emberként aggódnak és remélik, hogy az uralkodónő minél előbb felépül. Azonban egy újabb kérdés vetődött fel: vajon Katalin hercegné valaha is visszatér a nyilvánosság elé?

Egy friss jelentés szerint Katalin hercegné továbbra is a háttérben marad, hogy minden erejét a gyógyulásra összpontosíthassa. Bár korábban úgy tervezték, hogy húsvét után ismét aktívan részt vesz királyi teendőiben, a legújabb információk szerint erre egyelőre nem kerül sor. Sokan attól tartanak, hogy a hercegné esetleg soha többé nem lép a nyilvánosság elé, de vajon valóban így lesz?

A legújabb hírek szerint Katalin hercegné meghosszabbítja nyilvános szerepléseinek szüneteltetését. „Kate várhatóan egy ideig távol marad a közfeladatoktól” – számolt be a Times of London május 3-án. A lap megjegyzi, hogy a hercegné később szívesen visszatérne a királyi eseményekhez, amikor úgy érzi, hogy képes lesz rá. Januárban Katalin hercegné hasi műtéten esett át, amely során rákos elváltozást találtak nála. Márciusban egy hivatalos videóban maga is megerősítette a hírt, hogy valóban rákos megbetegedéssel küzd.

„Jól vagyok, és minden nap egyre erősebbé válok azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítik az elmém, a testem és a lelkem gyógyulását. Vilmos jelenléte számomra megnyugvást és vigaszt jelent, csakúgy, mint az a szeretet, támogatás és kedvesség, amelyet oly sokan tanúsítotok felém”

– mondta a hercegné a videóban.

Katalin hercegné elkötelezetten dolgozik a gyógyulásán, és bár egyelőre nem tér vissza a nyilvános szereplésekhez, remélhetőleg a jövőben ismét láthatjuk majd őt királyi feladatai ellátása közben. A közvélemény és a királyi család továbbra is bizakodva tekint a hercegné felépülésére, és minden lehetséges módon támogatják őt ebben a nehéz időszakban.

Forrás: Glamour

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás