promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor reagáltak a szakítás hírére: furcsa módját választották a közlésnek, egyáltalán nem bíztató

Mikes Anna és Krausz Gábor reagáltak a szakítás hírére: furcsa módját választották a közlésnek, egyáltalán nem bíztató

Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hol van a régi összhang? Óriási a hasonlóság a Tóth Gabival való szakítás bejelentése és eközött.

Mikes Anna és Krausz az utóbbi időben szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől és emiatt sokan azonnal aggódni kezdtek. Az időzítés is érdekes, hiszen a páros nem olyan régen ért vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, ami köztudottan az egyik legnehezebb vetélkedő. A pároknak különböző élethelyzetekben kell helytállniuk, úgy, hogy minden létező kényelmi eszközt mellőznek és nekik kell megteremteniük a mindennapokhoz szükséges dolgokat. Ilyen a szállás, az élelem, nincs térképük és az utazást is meg kell oldaniuk, így a tévénézők rengeteg feszültséget láthattak már azon szereplők között is, akik boldog párként, vagy nagyon jó barátokként érkeztek a megmérettetésre.

Már az indulás előtt is sokan aggódtak a páros friss kapcsolatáért, ők azonban biztosítottak mindenkit, hogy a kapcsolatuk erős és inkább nászútként gondolnak az előttük álló időszakra, valamint Gábor nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne terjesszenek róluk pletykákat "hozzájuk közel álló barátok", mivel minden amit róluk mondtak eddig, az hazugság és ezek az állítólagos jóbarátok valójában nem is ismerik őket.

A hazaérkezésük után mindketten úgy nyilatkoztak, hogy izgalmas, nagy kaland volt, ám abban egyetértettek, hogy egyikük sem vágna bele újra. Az interjút nem együtt, hanem külön-külön adták és az utóbbi nem lehetett róluk közös felvételt, vagy képet látni. Krausz Gábor régen posztolt, ám Mikes Anna vidám tartalmait sem osztotta meg, nem is igazán reagált azokra.

Az életet persze nem a közösségi média oldalakon kell érni, ám a páros a találgatások után most újabb felvétellel jelentkezett: a szakítással kapcsolatos találgatások után sem egy közös képpel jelentkeztek. Mindketten szinte ugyanakkor kitettek egy felvételt, ahogy Mikes Anna táncol a színpadon, mellette pedig a kis Hannaróza táncol (24 óráig elérhető Instagram történetben) , a videónak pedig ezt a címet adták: Hannika tanárba.

Sokan örültek volna, ha a pár egy érzelmes közös poszttal mutatja meg mit éreznek egymás iránt, de egyelőre úgy tűnik, hogy kerülik a nyilvánosságot. Sokan azért is vészharangot fújtak különböző Facebook csoportokban, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi válása is egyenposzttal kezdődött. Itt remélhetőleg arról van szó, hogy a pár szeretne egy kicsit lelassulni és egymásra koncentrálni, illetve egy kicsit jobban kizárni a médiát az így is pörgős életükből.

Az Ázsia Expresszbe való indulás előtt még közös otthonukból, felhőtlenül mosolyogva küldtek üzenetet a rajongóiknak: