promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ekler Luca aranyérménél már csak ő ragyog fényesebben párja oldalán, ez a mesésen jóképű férfi a paralimpikon szerelme

Ekler Luca aranyérménél már csak ő ragyog fényesebben párja oldalán, ez a mesésen jóképű férfi a paralimpikon szerelme

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Megható képeket mutatott Ekler Luca a párjáról, még az aranyéremnél is szebbek ezek a fotók.

Nehéz szezon volt ez a sportkedvelő magyaroknak: az Európa Bajnokság alatt mindenki tövig rágta a körmét, annyira szurkolt a magyar válogatottnak. Ezután szinte szusszanásnyi levegőt tudtunk csak venni és elkezdődött a világ legnívósabb sporteseménye, a párizsi olimpia, ahol rengeteg magyar sportoló kapott esélyt bizonyítani és nem okoztak csalódást: európai viszonylatban is kiemelkedő mennyiségű éremmel tértünk haza, így megint megmutathattuk, hogy mennyire fontos nekünk a sportkultúra.

A párizsi olimpia folytatódik, javában zajlik a paralimpia.

Most pedig paralimpikonjanikért szurkolhatunk, akik szintén példásan teljesítenek és eddig összesen négy érem büszke tulajdnosai vagyunk.

A tegnapi napon Ekler Luca vette fel a kiindulópozíciót és távolugrásban mutatta meg azt, hogy nem létezik lehetetlen. A fiatal lány 2009-ben egy stroke következtében kórházba került. Bal oldala lebénult ám ő nem adta fel: hosszú terápiával, kitartással és akaraterővel sikerült felépülni, méghozzá annyira, hogy a második olimpiai aranyát sikerült elhozni, ugyanis Tokióban is ő volt ennek a sportágnak a királynője.

Megpróbáltatásairól és nehézségeiről ebben a videóban beszél, ahol részletesebben is betekintést nyerhetünk abban, hogyan sikerült neki a gyógyulás és mi az, ami ennyire motiválta:

Ekler Luca párja: támasz a pályán és a magánéletben is.

Bár a legtöbb sportolónk főleg sporteredényeivel igyekszik magára vonni a figyelmet, mindig nagyot dobban az ember szíve, amikor valamelyik fiatal és tehetséges titánunk betekintést enged a magánéletébe. Így tett most a távolugró bajnok is, aki megmutatta szerelmét, akivel láthatóan csodás összhang van közöttük. Luca csak úgy ragyog mellette és a pillanatképeket követve láthatjuk, hogy a lány sem véletlen adta a címet a képet, amit: on and off the track, ami nagyjából annyit tesz, a pályán és azon kívül. A szöveget még egy rakás aranyos hangulatjelencskével is megkoronázta.

A lapozható bejegyzést ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: m4sport