promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő dolgot írtak Szoboszlai Dominikról Liverpoolban, most kiderült, mit gondolnak róla Angliában
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még távollétében is Szoboszlai Dominik a főtéma Liverpoolban.

Szoboszlai Dominiknak valóban aranylába van, hiszen az elmúlt öt meccsén összesen öt gólt szerzett, emellett volt öt gólpassza is. A Liverpool fiatal kiválósága a Törökország ellen vívott meccsen 11-esből lőtt be az ellenfél kapujába, amivel a magyar válogatott meg is nyerte a Puskás Arénában tartott találkozót.

Pár nappal később, szintén a Puskás Arénában Koszovó ellen játszottunk, és 2:0-ra megnyertük. Szoboszlai Dominik az 58. percben rúgta az első gólt, Nagy Zsolt pedig a 86. percben a másodikat.

Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatott már 14 találkozó óta veretlen, ilyen hosszú sorozatra legutóbb az Aranycsapat volt képes az 1954-ben elveszített berni világbajnoki döntő után; Puskásék akkor 18 mérkőzésen nem találtak legyőzőre.


Szoboszlai Dominik mind a magyar válogatottban, mind a Liverpoolban brillírozik, és természetesen az Egyesült Királyságban is nyomon követték a magyarországi sporteseményeket. A Liverpool FC közösségi oldalára kirakták, hogy

„Szoboszlai Dominik góljával Magyarország 2-0-s győzelmet aratott Koszovó ellen”

De az Anything Liverpool oldalára azt a kérdést is feltették az eredmény után, hogy

„Meglepett valakit?”

- utalva ezzel, hogy Szoboszlai Dominiknál evidens, hogy gólt lő vagy legalább egy gólpasszt ad.


Ha összeszámoljuk a Liverpool FC és az Anything Liverpool oldalainak követőszámait, akkor azt mondhatjuk, hogy a Magyarország-Koszovó meccs napján 70 millió ember tudta meg, hogy hogyan vezette győzelemre Szoboszlai Dominik a hazai válogatottat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás