promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégsem Szoboszlai Dominik volt a Koszovó elleni meccs legnagyobb sztárja, ez az élő közvetítésből kimaradt jelenet mindent megmagyaráz
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szurkolók figyelmét egy másik igencsak ismert személyiség is felkeltette.

Nemrégiben megkezdődött és el is kezdődött a magyar válogatott felkészülése az Eb-re, és ennek keretében a nemzeti válogatott több felkészülési mérkőzést is játszik majd az elkövetkező hónapokban. 

Az első mérkőzésen néhány nappal ezelőtt egy igazán kemény ellenféllel csaptunk össze, de Marco Rossi csapata végül 1:0 arányban győzedelmeskedett, így Szoboszlai Dominikék újabb veretlen mérkőzésen voltak túl, és ez már a tizenharmadik volt sorozatban. 

Kedden pedig már folytatódott is a felkészülés, nemzeti csapatunk Koszovó válogatottjával csapott össze és végül 2:0 arányban diadalmaskodott is.

Az első félidőben nem alakultak ki nagyobb helyzetek és gól sem született, a második félidőben azonban szerencsére nagyon beerősített nemzeti válogatottunk. A magyar szakvezető Marco Rossi ugyanis a félidőben hármas cserével próbálta frissíteni a csapatát, amely jobban is kezdte a második játékrészt.. A jobb játéknak pedig hamar meglett az eredménye, mivel Szoboszlai Dominik a törökök után a koszovóiak ellen is betalált, ezt követően pedig a közönség kórusban skandálta a csapatkapitány nevét. A második félidőben a koszovóiak már semmiféle veszélyt nem jelentettek Dibusz kapujára, támadásban is hatékonyabbá vált a magyar együttes, amely a hajrában Nagy Zsolt találatával végleg eldöntötte az összecsapást, és így két, kapott gól nélküli győzelemmel kezdte a 2024-es esztendőt.

A meccs legjobbja ismét világklasszisunk Szoboszlai Dominik volt, aki tehát meg is kapta a közönségtől a neki járó elismerést. Ám nem ő volt az egyetlen sztárja a meccsnek, az orvosi stábban ugyanis feltűnt Zacher Gábor toxikológus is, akit szintén nagyon imádnak a magyar szurkolók.

Egy a Hajdú B.István Rajongói oldalán közzétett az élő közvetítésből kimaradt jelenetből ugyanis kiderült, hogy egy szurkoló nem mást mint egy almát íratott alá a szakorvossal.

Az említett vicces jelenetet pedig alább most te is megnézheted!

Forrás: M4Sport

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás