promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik megváltoztatta egy férfi életét, világszerte terjednek a videók
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet uralta világban már semmi nem lehetetlen.

Szoboszlai Dominik ma a világ egyik leghíresebb focistája, hiszen a Jürgen Klopp Liverpool FC-t tízmilliók szeretik világszerte. Az egyik leghíresebb angol klubnak brutális méretű rajongótábora van, nem is csoda, hogy amerikában és Ázsiában is túrázik a csapat. Az egyik legeredményesebb angol klubról van szó, annak ellenére, hogy az utóbbi harminc évben csupán egyszer sikerült megnyerniük az angol bajnokságot, a Premier League-t.

Szoboszlai közönségkedvenc lett, miközben a friss listák alapján is az ő meze a legkelendőbb a Liverpool sportszergyártójánál, így pedig nem is meglepő, hogy arcát milliók ismerik a világon. És bizony, ha valaki hasonlít rá, az internet népe azonnal felismeri, és jönnek a doppelgänger-kontentek azonnal. Szoboszlainak pedig nem akármilyen ikertornya van a világon.

A TikTok-on találták meg a rajongók a férfit, aki full úgy néz ki némely videóban, és persze némely kameraszögből, mint a magyar kiválóság.

Nem csoda, hogy elkezdtek záporozni a hozzászólások, mindenki Szoboszlai nevét írja kommentekben a videók alá.

Azt persze nem tudjuk, hogy Brandanp Stevens hogy vélekedik az eseményről, mivel a kommentekre nem jött semmiféle reakció, de valószínűleg ő is meglepődött, hogy a világtól, de elsősorban Magyarországról mennyi kattintás kezdett el záporozni hozzá.

A férfi a leírás szerint amúgy model, és testépítő is. Láthatjuk is nagyon sok videóján, ahogy éppen edz, hogy még tökéletesebb legyen a felsőteste.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás