promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 11: Az egyik csillagjegynek el kell hesegetnie a megcsalás gondolatát, a Kos komoly flörtbe keveredhet
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Romantikus ez az április, de veszélyeket is tartogat. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Egy komoly flört lehetősége merülhet fel ma, amiből akár szerelem is születhet. Fontos azonban vigyázni, mert könnyen bele lehet ragadni ebbe a helyzetbe, és úgy érezheted, mintha börtönbe lennél zárva, anélkül hogy lenne kiút. Fontos már elejétől lefektetni a szabályokat, mivel a másik fél más elképzelésekkel rendelkezhet a harmonikus kapcsolatról, ami könnyen megnehezítheti a helyzetet.

Bika (április 21 - május 21)

A napi horoszkóp ritkán téved, és ha mégis, az általában csak a jelek helytelen értelmezéséből adódik. Ez a szakma sokkal bonyolultabb, mint amilyennek sokan gondolnák, és valószínűleg ma te is ezt fogod érezni, mivel környezeted kevésbé értékeli az erőfeszítéseidet, talán még azt sem értik, mit is csinálsz. Fontos azonban, hogy ne csüggedj el, és tartsd szem előtt az értékeidet és a képességeidet.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Az április különösen fontos időszak lehet számodra, amikor a társas kapcsolataid, beleértve a családot is, tisztulnak és rendeződnek. Ma valószínűleg mély beszélgetésbe kezdesz egy közeli rokonnal, ami új megvilágításba helyezi a kapcsolatotokat. Fontos lehet tisztázni a kimondatlan sérelmeket.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha friss a kapcsolatod, súlyos fontos pénzügyi döntések elé fog állítani a dolog. Az érzelmi életedben választanod kell, és el kell döntened, rugalmasabb leszel-e a pároddal, figyelembe véve az esetlegesen bosszantó pénzügyi szokásait, vagy inkább búcsút intesz neki?

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A párkapcsolatod körül kérdések merülnek fel. Ha a céljaitok nem egyeznek meg a pénzügyek terén, fontos módosításokat végrehajtani. Ugyanakkor ügyelj arra is, hogy ne legyél mindig az, aki lemond mindenről, és kerüld a megcsalás gondolatát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha csütörtökön belső kétségek gyötörnek a pénzügyeid terén, ne titkold el a párod elől! Fontos, hogy megosszátok egymással a kétségeiteket és bizonytalanságokat a pénz terén is. Ez segít tisztázni a helyzetet és megnyugodni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A határozottságod fontos, de ha a családi kassza a kérdés, akkor vedd figyelembe a párod nézőpontját is. Az akaratosságod negatívan hathat rá. Ha el akarod kerülni, hogy elhagyjon a makacs viselkedésed miatt, fogalmazd meg az elvárásaidat rendesen.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Minden idődet a pároddal töltenéd, ami nem baj, de most könnyen féltékennyé válhatsz. Ez pedig garantáltan nem használ a kapcsolatnak... Ne feledd, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már a pénzügyek terén is! Nincs okod féltékenynek lenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A határozottságodra szükség van ugyan, de ezt a pároddal szemben csak módjával vesd be, főleg ha pénzügyekről van szó. Az akaratosságod már-már ellenségességnek tűnhet az számára. Ha nem akarod őt elüldözni magad mellől, akkor csomagold legalább szép szavakba mindazt, amit elvársz tőle.

Bak (december 22. - január 20.)

Ezen a csütörtökön komolyabb flörtbe bonyolódhatsz, de ha már elkötelezted magad a jelenlegi kapcsolatodban, óvatosan kell kezelned a helyzetet, hogy ne okozz nagyobb problémákat, mint amekkora örömet találsz a kalandban. Inkább a pénzügyi célokra koncentrálj!

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Elfojthatod a bosszúságodat azokkal, akik pénzügyi kárt okoztak neked, de ügyelj, hogy ne borítsd rá a haragodat olyanokra, akik nem értik, mi történik. Vigyázz, hogy ne terheld feleslegesen a közvetlen környezetedet. Figyelj oda erre a reakciódra!

Halak (február 19. - március 20.)

A kapcsolatodban hajlamos lehetsz rá, hogy mindig azt hidd, neked van igazad párkapcsolati kérdésekben. Fontos lenne néha elismerned, ha a párodnak van igaza, még a közös pénzügyi döntések terén is. Ha engeded, hogy örüljön a győzelmének, az jót tehet a kapcsolatotoknak.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás