promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Leventét óriási hazugságon kaphatták, jókora népharagra számíthat az Álommeló arca, ha bebizonyosodik a turpisság
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Álommeló második évada csalódást keltő számokkal indult, valószínűleg ez a fejlemény sem hajtja a malmára a vizet.

Az RTL jelenleg is sugározza Az álommeló című műsort, amely a külföldön is bizonyított Apprentice formátum magyar változata. A második évadban is Balogh Levente üzletember, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa keres elnöki asszisztenst.

Tavaly Keserű Balázs nyerte meg a reality-t és vált méltóvá az elnöki asszisztens pozícióra, azonban Balogh Levente bejelentése szerint Keserűt ügyvezető igazgatóvá léptette elő egyik cégében, ezért szükségessé vált új asszisztens keresése.

Az euroASTRA internetes magazin és a Media1 portál vizsgálódása során azonban kiderült, hogy a cégnyilvántartásokban nem található olyan vállalkozás, amelynek Keserű Balázs lenne az ügyvezetője és amely Balogh Levente érdekeltségei közé tartozna, sem Magyarországon, sem Európában.

Ez felvetette annak lehetőségét, hogy a Keserű és Balogh közötti üzleti kapcsolatokkal kapcsolatban valamilyen félreértés vagy hazugság hangzott el Az álommeló második évadában, amiért bizonyára sok néző érezné magát becsapva.

A media1 munkatársa először az RTL  Marketing és Kommunikációs Osztályánál érdeklődött, akik azonban Keserű Balázshoz irányították az újságírót, aki készségesen állt rendelkezésre.

Keserű Balázs válasza szerint szerződése az elnöki asszisztensi pozícióra már létezik, és az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól, a jövőben fog hatályba lépni. A részletek azonban, beleértve azt is, hogy melyik cégben történik ez a változás, üzleti titoknak minősülnek jelenleg. Az RTL fordulva további információkért, a válasz Keserű Balázshoz irányította őket.

„A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik."

Keserű Balázs a második évadban is szerepet vállal, részt vestt a jelentkezők kiválasztásában a Vitapress Kft. nevű cég telephelyén, és az e-mailje is egy Vitapresshez kapcsolódó címről érkezett. Azonban ezekből a tényekből még nem lehet egyértelműen levonni azt a következtetést, hogy a Vitapress cégnek lesz az ügyvezetője és résztulajdonosa.

A témával kapcsolatos további információk várhatóan leghamarabb június végén válnak nyilvánossá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás