promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente elszólta magát Az álommeló győzteséről, élő adásban szaladt ki a Vízkirály száján
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente észre sem vette, hogy elszólta magát a kamerák előtt.

Javában fut Az álommeló 2. évadja az RTL-en, amiben Balogh Levente ismét elnöki asszisztenset keres maga mellé. Mivel az előző évad győztesét, Keserű Balázst hamar előléptette a Vízkirály, így megüresedett az asszisztensi pozíció - tehát újra meghirdethették az állást.

A jelöltek nem kisebb kihívást kapnak a következő adásban, mint hogy lekörözzék Keserű Balázst: magasabb épületen kell fotót készíteniük, mint az előző évad győztese. A feladatot azonban csak egy ember teljesíti, amit az elnök nem fél kirúgásokkal honorálni; ezt láthatjuk is a hétfői adás beharangozójában.


Az álommeló-t igen sokan nézik az RTL nézői közül, mindenkit az érdekel, ki lehet Balogh Levente új elnöki asszisztense. Azonban azt már biztosan tudhatjuk, hogy ki nem lesz a Vízkirály jobbkeze, ugyanis a Szentkirályi Ásványvíz alapító-tulajdonosa az egyik adásban elszólta magát, és észre sem vette; de talán a nézők sem.

Ugyebár Balogh Levente már az évad forgatása során is beült a Reggeli-be két jelölttel egyetemben, hogy reklámozzák az általuk kifejlesztett plüssfigurát. A nézők emlékezhetnek erre az adásra, Anna és Betti ment be az elnök úrral a Reggeli-be, és mindenki a saját csapata plüssét promózta az embereknek.


Azonban a Vízkirály nemrég ismét a Reggeli vendége volt, ahová most is az idei évad két komoly esélyese, Betti és Anna kísérte el. Az élő adás során Balogh Levente tett egy olyan kijelentést, amit az RTL szerkesztői rögtön kiszúrtak: elmondta, hogy a mellette ülő lányok közül egyik sem lett Az álommeló győztese.

„Mindketten nagyon ügyesek voltak, és a győztes akár közülük is kikerülhetett volna”

Aki tehát Annának vagy Bettinek szurkol, most már biztosan tudhatja, hogy nem ők fogják megnyerni ezt az évadot. Mivel a Reggeli élőben megy, az RTL annyival tudta menteni a helyzetet, hogy ezt a beszélgetést nem rakták fel később az online felületeikre.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás