promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas felháborodás Az álommeló miatt, Balogh Leventét szidják a nézők, komoly balhét okozott az RTL sikerműsora
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az álommeló nézői teljesen kiakadtak Balogh Levente miatt.

Elindult az RTL-en Az álommeló, és már most háborognak a nézők, mert nem értenek egyet Balogh Levente egyes döntéseivel. A csütörtöki adás után elszabadult a pokol a műsor közösségi oldalán, sokan szidják a Vízkirályt, mert úgy gondolják, ezzel saját magát tette komolytalanná.

Köztudott, hogy Az álommeló egy reality, egy showműsor, amibe kellenek az izgalmak, a váratlan fordulatok, a balhék, a színjátszás. Természetesen elsősorban egy kemény üzleti műsor, hiszen Balogh Levente nem fog akárkit elnöki asszisztensének kinevezni, de nyilván a csatornának komoly beleszólása abba, hogy az igazi jelöltek mellé milyen bohócokat és egy adásos mellékszereplőket válogatnak be - hiszen nekik az a fontos, hogy nézettsége legyen a produkciónak és a nézők tudjanak min csámcsogni.

Így történt, hogy az idei évadban már vannak várólistás jelöltek, akik akkor jöhetnek be, ha az alapcsapat egyik tagját elküldik. Viszont mivel 2 hét, és összesen 10 adás alatt ki kell alakulnia a végső 12-es mezőnynek, nyilván rohamtempóban kell kiszúrni az embereket, ezért Balogh Levente is van, hogy kettesével küldi haza a jelölteket, de már többen is voltak, akik váratlanul felmondtak.

Az egyik jelölt már az első feladat közben felállt, és felmondott. Elmondása szerint a jelentkezés után már nem volt biztos abban, hogy ez neki való; végül elment az első napra, de nem bírt már az első kihívással sem megbirkózni.


A másik röhejes jelölt Márti volt, aki a váróslistáról jött be valakinek a helyére. Márti rögtön a győztes csapatban találta magát, mert társaival olyan munkát végzett a mézes projektben, ami elnyerte az elnök tetszését. Ráadásul Márti elmondása szerint nagyon jól kijött az egyik társával, akivel együtt vásároltak be a barkácsboltban. Ehhez képest másnap nem jelent meg, nem vette fel a telefont, teljesen felszívódott, majd nagy nehezen küldött egy elektronikus levelet, amiben közölte, hogy felmond.


Ennyire látványosan még talán sosem éreztette a nézőkkel Az álommeló, hogy ez egy showműsor, ezzel a sok felmondással és izgalmas pillanatokat okozó mellékszereplőkkel az RTL elérte a célját: az emberek dúlnak-fúlnak az adásban történtek miatt.

Most éppen azért megy a balhé, mert van egy csapattag, Szilveszter, aki egyébként is egy furcsa figura, egy igazi érdekember, aki úgy hazudik bele bárkinek a szemébe, hogy még csak nem is pislog közben. Szilveszter az előző adásban még Balogh Leventének is hazudott, de hamar lebukott vele, mégsem küldte haza - pedig korábban ennél sokkal kevesebbért is kirúgott valakit.

A nézők ezen nagyon felháborodtak:

„Balogh Levente a tegnapi húzásával teljesen komolytalanná tette saját magát és az álláskeresést is. Eddig sokkal kisebb hibák miatt is elküldött jelölteket, most meg bent tartja Szilvesztert - gondolom, a várható balhék miatt - aki szemrebbenés nélkül az arcába hazudott és le is bukott. Milyen asszisztens lenne abból, aki hazudozik a főnökének? Igaz, hogy Betti sok, viszont idáig ő az egyetlen értelmes jelölt...”

„Na itt rúgtam volna ki azonnal Szilvesztert! Már az elején megmondtam nem szimpatikus, és igazam lett”

„Szilveszter még tv-n keresztül is idegesítő. Soha nem lesz belőle elnöki asszisztens”

„Nagyot csalódtam Leventében, benntartani egy ilyen undorító, hazug patkányt, mint a Szilveszter”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás