promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente csúnyán átverte Az álommeló jelöltjeit, a bolondját járatta mindenkivel
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente becsapta az álommelóért küzdő versenyzőket.

Másfél hete fut az RTL-en Az álommeló 2. évadja, amiben Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz alapító-tulajdonosa, a Vízkirály újra elnöki asszisztensét keresi. Újdonság a tavalyi évhez képest, hogy most vannak váróslistás versenyzők is, akik közül mindig bejöhet valaki az alapcsapatba, ha a fő jelöltek közül valakit hazaküldenek.

Persze az már most bebizonyosodott, hogy vannak olyan szereplői a műsornak, akik csak az izgalmas pillanatok, a botránykeltés, a heves viták miatt vannak ott a komoly jelöltek között. Ők tipikusan azok a szereplők, akiket a nézők nyugalmának megzavarása miatt tartanak bent a műsorban: ilyen volt a sokak által gyűlölt Szilveszter, vagy a nagyképű, másokat lenéző, de gyenge teljesítményű Iliász, aki még külön ki is emelte, hogy korábban ő nyerte meg a Survivor egyik évadját.

Az álommeló nézői viszont most örülhetnek, mert Iliászt hazaküldték, miután elbukott az utolsó próbán is; tekintve, hogy néhány címet sem sikerült megjegyeznie, és csak egy helyben toporgott az utcán telefonnal a kezében, bebizonyosodott, hogy abszolút alkalmatlan elnöki asszisztensnek.


Balogh Levente egyébként egy nagyon okos, ravasz ember - ez már sokszor bebizonyosodott; és most is kitalált egy rafkós átverést a jelölteknek, hogy megnézze, hányan esnek bele a csapdájába. Ugyanis hívott néhány feltalálót, akik egy-egy pitchen mutatták be a termékeiket. Az igazi feltalálók között azonban megjelent egy bűvész is, aki azt állította, hogy csinált egy olyan szűrőt, ami édesvizet képes csinálni a sósvízből másodpercek alatt.

Maga az ötlet nem újdonság, hiszen létezik ilyen - de az álfeltaláló olyan termékkel járult a jelöltek elé, amit elmondása szerint az átlagembereknek talált ki. A jelöltek közül négyen azonnal bekapták a csalit, hiszen a Vízkirályhoz mégis csak egy vizes találmány illik. Aztán amikor Balogh Levente elmondta, hogy az egész csak átverés volt, mindenki kereste az állát a padlón.


A nézők egyetértenek abban, hogy Zsuzsi és Eszter ügyesen szépített az utolsó próbán - amiben néhány dolgot kellett beszerezniük Balogh Leventének mindössze 45 perc alatt -, és annak ide nagyon örülnek, hogy Iliász végre kikerült a képből.

„Iliásznak mekkora volt az arca, mindenkit lenézett és mi lett az eredménye!!!”

„Iliász nekem az első pillanattól kezdve nem volt szimpatikus. Viselkedése miatt róla mindig Szilveszter jutott eszembe. Állandóan a társai fölé helyezte magát. Hát rá is fázott, mennie kellett”

„Ki nem hagyhatta, hogy sok-sok évvel ezelőtt megnyerte a Survivort, erre feltétlenül emlékeztetnie kellett mindenkit! Dehát na, magas lóról lehet nagyot esni...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás