promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofátlan módszerrel húzza le a vásárlókat debreceni kisbolt, rothadó ételt sóznak rá a gyanútlan vásárlóra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A reklamációnál egyszerűen az arcodba nevetnek, 10 termékből 6 romlott volt.

Egy dühös, kispénzű családapa írt nekünk levelet, aki csak szeretett volna egy kicsit spórolni, ehelyett durván ráfizetett a vásárlásra debreceni kisboltban*:

Üdvözlöm Kedves Promotions.hu! Szeretném, ha a levelem megjelenne az oldalukon, mert úgy gondolom, hogy ennek az égbekiáltó átverésnek hírét kell adni, hogy más ne járhasson így. Nem tagadom, nem vet fel a pénz, szoktam nézegetni az akciós újságokat, igyekszem mindent megteremteni a családomnak, de nagyon nehéz ebben a mai helyzetben. Így minden lehetőséget megragadok arra, hogy spórolhassak egy keveset. Ezért is örültem nagyon, amikor a kisbolt, amikor hallottam a szomszédomtól, hogy egy kisboltban összecsomagolják a kicsit hibás élelmiszereket és potom áron el lehet hozni azokat.

Amolyan ételmentés ez, de nem hivatalosan, ez a bolt saját kezdeményezése. Azonnal elindultam, hogy valamit vásároljak és igaza volt a szomszédomnak: a bolt egy pontján ott voltak a dobozok. Ragasztószalaggal voltak lezárva, így nem lehetett belenézni, de én megkérdeztem az eladót, hogy mégis mi van benne. Azt mondta nem mondhatja el, ha akarom vegyem meg így. Sokat tanakodtam, mert 2000 forint volt egy doboz, de a kiírás szerint garantálják, hogy 5000 forint értékű termék van benne.

Végül döntöttem és vettem egyet. Izgatottan vittem haza, meséltem a feleségemnek is, hogy milyen jó vásárt csináltam.

Hazaérve kibontottuk a dobozt és egyből megcsapott valami nagyon rossz szag: a paprika már fonnyadt, rohadásnak indult. Ahogy a beletett uborka is. A túrónak kesernyés szaga volt, egyértelmű volt, hogy már nem lehet felhasználni. Összesen 10 termék volt a dobozban, ebből 6 rohadt, lejárt, romlott, vagy ehetetlen volt. Azonnal visszaindultam, hogy visszakérjem a kidobott pénzt a használhatatlan ételért. Mikor odaértem, akkor odamentem az eladóhoz, aki nem árulta el mi van a dobozban és szembesítettem. Ő egyszerűen mosolygott és azt mondta most nem volt szerencsém, nem tudják visszavenni a dobozt. Elmondása szerint sok az elégedett vásárlójuk, ez most így alakult. Nem tehet semmit. Én próbáltam meggyőzni, hogy ez nem több, mint szimpla átverés, de azt mondta, hogy akkor ne vásároljak ott többet. Sajnos tényleg nagyon jó árai vannak annak a kisboltnak, így ez nehezen kivitelezhető, de egy igazi palimadárnak érezném magam, ha ezek után is oda járnék.

Végül a jó ételeket, amik használhatóak hazavittem, a feleségemnek pedig azt mondtam, hogy visszaadták a pénzt, de azóta is nagyon bánt ez a dolog. Nem tudom megtehetik-e ezt. A szomszédomnak elmeséltem, ő nagyon elégedett volt a saját csomagjával, azt mondta, mint az eladó, hogy most nem volt szerencsém.

*A levelet változtatás nélkül közöljük, annak igazságtartalmáért szerkesztőségünk nem tud felelősséget vállalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás