promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 6: Az egyik csillagjegy sorsdöntő találkozás felé robog, a Halak szaftos helyzetekbe kerülhet
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Izgalmakkal telve kezdődik a hétvége. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 19.)

A Kos szombati napja feltöltődés jegyében telik. Körülveszi magát olyan tevékenységekkel, amik feltöltik az energiaraktárait és friss lendületet adnak a következő hetekre.

Bika (április 20. - május 20.)

Lehet elfogja a pánik, amert valami fontosat elfelejtett. Szerencsére gyorsan sikerül helyrehoznia a hibát, de még sokáig emlékezni fog erre a figyelmetlenségre.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Egy idegen személlyel találkozik a mai napon, aki teljesen megváltoztatja az életét. Nagy szavak, de lehetésges. Ez az esemény még jó hosszú ideig fogja foglalkoztatni.

Rák (június 21. - július 22.)

Egyszerűen szerelmes lesz, és ez teljesen meglepi. Egy hirtelen és váratlan találkozás gyújtja lángra a szívét, és ez új irányt mutat az érzelmeinek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.) 

Sorsdöntő találkozásra kerülhet sor, amely megváltoztatja az Oroszlán életét. Ez lehet egy új kapcsolat kezdete vagy egy olyan lehetőség, amire már nagyon régóta vágyott.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Féltékenységre ad okot a párja, ami kellemetlen helyzetbe hozza a Szűz jegyűt. Fontos őszintén kommunikálni és tisztázni a félreértéseket.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Fejedelmi kényeztetésben lesz része ezen a szombaton. Valaki rendkívüli figyelmet és szeretetet fordít rá, ami megerősíti az önértékelését és boldogabbá is teszi. Ezt azonban ápolni kell.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Megdöbbentő családi titokra derülhet fény, amely sokkolóan hat a Skorpióra. Fontos azonban megőrizni a nyugalmat, és a megértéssel fordulni azok felé, akik súlyosan vétettek ellenünk. Ha nem sikerül, ne legyünk csalódottak, az őszinte érzéseinket sem szabad letagadni.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Szombaton rengeteg pénzt költhet el váratlanul. Valamilyen váratlan kiadás vagy egy költséges ajánlat sodorja kísértésbe, és bár óvatosnak kellene lennie, nehezen tud ellenállni. Próbálkozni azért lehet.

Bak (december 22. - január 19.)

Szembe kell néznie a múltjával és az árnyékaival. Egy olyan helyzet vagy személy kerül az életébe, ami felidézi régi emlékeit és megpróbáltatásait.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Egy ex komolyan elgondolkodtatja egy elejtett mondatával, ami szíven üti. A találkozás vagy a hír révén felkavaró emlékek törnek elő, melyek miatt újra kell értékelnie az érzéseit és a múltját si

Halak (február 19. - március 20.)

Szaftos helyzetekbe kerülhet ezen a szombaton. Váratlan események vagy kalandok keresztezik az útját, amelyekben merész döntéseket kell hoznia, de ezek nagy örömet és izgalmat hoznak az életébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás