promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 17: Az egyik csillagjegy drémai fordulatot vesz a szerelemben, a Kosnak felfrissül a lelke
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó dolgok várnak ma a legtöbb csillagjegyre, érdemes próbálkozni. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19): A csillagok úgy sugallják, hogy ideje lenne kilépned a komfortzónádból. Próbálj ki valami újat, például egy új hobbit vagy akár egy másik kávézót. A változás felfrissítheti a lelkedet és megújíthatja a perspektíváidat. Legyél bátor, de ne feledkezz meg a kávéd mennyiségéről - egy túlzott adag túl sok izgalmat hozhat!

Bika (április 20 - május 20):Ma könnyen felcsillanhat egy rég elfelejtett szenvedélyed iránti tűz, türelmes Bika. Miért ne próbálnál ki valami kreatívat? Rajzolj, fess, vagy akár táncolj a konyhádban. Egy kis kreativitás életet lehelhet a mindennapokba, és ki tudja, talán megtalálod a következő nagy hobbidat. Csak vigyázz, nehogy a konyhai tánc a konyhapult lerombolásához vezessen!

Ikrek (május 21 - június 20):A mai vasárnap kiváló lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépj a régi barátaiddal vagy egy volt szerelmeddel. Talán egy váratlan találkozás lesz a katalizátor, vagy egyszerűen csak megérezheted, hogy most van az ideje, hogy hívást intézz. Ez az alkalom meglepetéseket hozhat, de vigyázz, nehogy a múltbeli konfliktusok újra előtörjenek - a régi sérelmek néha mélyen a felszín alatt maradnak.

Rák (június 21 - július 22): A vasárnap kedvező nap lesz az érzelmi feltöltődésre és a megnyugvásra. Ne félj kifejezni az érzéseidet, akár egy kis sírás vagy nevetés formájában. Az önkifejezés megkönnyebbülést hozhat, és segíthet elengedni a stresszt. Csak ügyelj arra, hogy ne sírj bele a tejbe - minden nehézség ideiglenes, és a humor mindig jó orvosság.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22):Egy izgalmas lehetőség kerülhet az utadba ma, te vad Oroszlán. Bátran állj elő, és fogadd el a kihívást! Akár egy új projekt, akár egy kalandos kirándulás lehet, érdemes kockáztatni. Azonban légy óvatos, nehogy túlzásba ess, és végül is a szomszéd macskáját vedd nyakadba a hirtelen fellobbanó lelkesedésben.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): Ma a Szűz jegy szülöttei számára a rend kulcsfontosságú lesz. Végezz egy kis rendrakást az életedben, és láss neki a háztartási feladatoknak. Egy kis tisztaság és rend a környezetedben csodákat tehet az elmédben is. Azonban ügyelj, hogy ne merülj el túlságosan a rendszerezésben - néha a spontánitás is szükséges az életben.

Mérleg (szeptember 23 - október 22):Ma egy érzelmes szerelmi hullámvasútra számíthatsz, kedves Mérleg. Lehetséges, hogy régi érzelmek újra felszínre kerülnek a szerelmes kapcsolatodban, és egy kis romantika is beköszönhet az életedbe. Azonban legyél óvatos, hogy ne veszítsd el a kapcsolatodat a valósággal, és ne várd el, hogy minden a filmek szerint alakuljon. A valóság néha kevésbé romantikus, de mégis értékes.

Skorpió (október 23 - november 21): Vasárnap egy kis kalandra vágysz. Talán ideje lenne kipróbálnod valami extrém sportot, vagy egyszerűen csak felfedezni egy új helyet a városban. Az izgalom új energiával tölt fel, de ügyelj arra, hogy ne veszélyeztesd magad túlságosan. A legjobb kalandok azok, amelyekből egy épségben kerülsz ki.

Nyilas (november 22 - december 21):Ma kiváló lehetőség nyílik arra, hogy kinyílj mások előtt, kedves Nyilas. Oszd meg az álmaidat és vágyaidat, és légy nyitott az új kapcsolatokra. Az emberek meglepő módon lehetnek nyitottak a támogatásra és az együttműködésre. Azonban legyél óvatos, nehogy a nyitottságod túlzott bizalmatlanságba forduljon át.

Bak (december 22 - január 19):Ma kiváló nap lesz az érzelmek mélyebb átélése és megértése szempontjából. Fordíts időt a meditációra vagy az elmélkedésre, hogy jobban megértsd az érzéseidet és motivációidat. Az önismeret segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeld az életedet és célokat tűzz ki. 

Vízöntő (január 20 - február 18): A vasárnap kiváló nap lesz az új ötletek megfogalmazására és megvalósítására, kreatív kedvében van a Vízöntő. Ne félj kicsit különbözni a többiektől - a saját útjaidat járva új lehetőségekkel találkozhatsz. Azonban ügyelj arra, hogy ne szárnyalj túl magasan a felhőkben - néha a földön is meg kell állni, hogy a lábad a valóságban maradjon.

Halak (február 19 - március 20):Ma kiváló nap lesz az intuitív megérzések figyelembevételére és az álmok megvalósítására, kedves Halak. Hallgass a belső hangodra, és merj álmodozni nagyot! Lehet, hogy egy váratlan fordulat hozza el a vágyott változást az életedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás