promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Magyar Pétert támogató Borbély Alexandra egy szál combfixre vetkőzött, forrnak az érzések a fotója láttán
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tűzről pattant menyecske a forradalmár Nagy Ervin felesége.

Az egész magyar sajtó a tegnapi Hősök terén tartott rendezvényről beszél, melyen Magyar Péter szólalt fel. Nem hátszél nélkül érkezett a politikai élet iránt elkötelezett elismert magyar színész, Nagy Ervin is megjelent az eseményen, sőt még fel is szólalt, támogatásáról biztosítva Magyar Pétert. Ervint a felesége, Alexandra is elkísérte, aki mindenben kiáll férje mellett, ez sem volt kivétel. Ritka a celebvilágban az olyan páros, mint az övék: 2016 óta alkotnak egy párt és viszonyuk azóta is meghitt, nyugodt, botrányoktól mentes.

Borbély Alexandra és Ervin könnyedén megtalálta egymással a közös hangot, ugyanis szenvedélyük, hivatásuk és munkájuk által találtak egymásra, a Katona József Színházban tartott darab próbáin szövődött köztük szerelem. 

2021-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, egy csodálatos esküvő keretein belül, ahol a pár csak úgy ragyogott. Biztosak abban, hogy együtt fognak megöregedni, ezért is volt különösen megható amikor az RTL műsorában mindkettőjüket megöregítették. A megható jelenetet itt tudod megnézni:

Borbély Alexandra ezután teherbe esett és ráadásul a csodás hír mellett egy másik meglepetést is kapott a házaspár: ikreket hordott a szíve alatt. Alexandra a terhesség alatt is nagyon csinos volt és nem változott meg azzal sem, amikor megszülettek a picik. A család és a munka mellett tökéletesen tisztában van azzal, hogy nőként is foglalkoznia kell magával, hiszen elsősorban neki kell rendbe lennie magával, utána tud másnak is adni magából.

Most egy csodálatos kép került fel róla az Instagram oldalára, amiben egy arcpirítóan szexi szettet húzott magára: tökéletes alakját kiválóan megmutatja a fekete miniszoknya. Ehhez egy fekete, átlátszó combfixet húzott, ami még erotikusabbá teszi a képet. Egy csinos fehér blúzt és magassarkút is húzott a hatás kedvéért, ikonikus szőke fürtjeit pedig begöndörítette.

A vadító képet a színésznőről ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás