promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Zendaya igazi neve? Erre tuti, hogy nem számítottál
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dűne- és a Pókember-filmek sztárja igazán hosszú névvel büszkélkedhet.

Zendaya korunk egyik legfelkapottabb színésznője, a popkultúrában mára megkerülhetetlen filmalkotásokban szerepelt, része többek között a Marvel Pókember-univerzumának, illetve részese a Dűne-univerzumnak is. A fiatal színésznő pedig a legmenőbb Pókemberrel, Tom Holland-dal alkot egy párt, a fiatalok pedig nagyon jól megvannak, annak ellenére, hogy életüket nem a nyilvánosság előtt élik. Zendaya amúgy még a Disney-n kezdte, az egyik legismertebb szerepe az Indul a risza! című sorozatban volt, majd a filmek mellett egyéb szériákban is feltűnt, így többek között az HBO nagysikerű sorozatában, az Eufóriában is láthatjuk őt.

A színészettel már nagyon korán kapcsolatba került, hiszen édesanyja a kaliforniai Shakespeare Theater-ben dolgozott, így állandóan bejárt ide, ez pedig utóbb el is döntötte a sorsát. A nagy nyilvánosság először modellként ismerhette meg őt, majd szépen lassan szerepelt már videókban, klipekben is. Ezek után jött a filmes karrier.

Biztos, hogy te is tudod, hogy Zendayának nem ez a teljes neve, de mégis, soha nem kerestél rá. Szüleit amúgy Szülei Kazembe Ajamu Coleman-nek és Claire Stoermer-nek hívják.

De mégis, mi a teljes neve a bájos színésznőnek?

Pontosan az, hogy Zendaya Maree Stoermer Coleman. Korábban pedig több adásban is megkérdezték tőle, hogy miért nem tartotta meg a családnevét akkor is, amikor befutott, miért nem használta egyben a nevét, és miért csak egyetlen szót hagyott meg, hogy így ismerje meg a világ.

Nos, választ adott erre Zendaya.

Egyszerűen jobban tetszett neki az egyszavas művésznév, hiszen - mint indokolta - többek között Cher és Prince is ilyen nevekkel futott be. Menőbbnek gondolta így, egy szóval, mint a teljes névvel, és ez így is maradt.

Zendaya nemrégiben igazán meghökkentette a közönséget, hiszen egy olyan ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, amelyben nem olyan könnyű mozogni azért, sőt...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás