promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 14: Az egyik csillagjegy örömteli perceket tölt végre a szerelmével, a Vízöntő pénze veszélybe kerül
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bonyodalmas nap elébe nézünk. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

A mai nap tele lesz energiával és lendülettel. Készen állsz bármilyen kihívásra, és magabiztosan haladsz a céljaid felé. Azonban egy váratlan vita a családban megzavarhatja a belső békédet. Légy türelmes és megfontolt a szavaiddal, hogy elkerüld a konfliktust.

Bika (április 20 - május 20)

Ma a szerelemben ölelj át olyan erősen, mint a bika, aki átgázol a rózsabokrokon. A munkában légy állhatatos, a pénzügyekben pedig bánj úgy a pénzzel, mint egy bölcs tehén a zöld legelőn. NE vegyél mindent annyira komolyan.

Ikrek (május 21 - június 20)

Ma a szerelemben olyan leszel, mint egy vakmerő kalóz, aki elrabolja a szíveket, és ennek rendkívül örömteli perceket köszönhet ma a kedvesed - és persze te is. A munkában pedig szikrázni fogsz, mint egy tűzijáték. A pénzügyekben tartsd szemed a távoli kincsekre!

Rák (június 21 - július 22)

A csütörtök a romantika és a kreativitás jegyében telik. Élvezni fogod a szerelmed társaságát, és közösen felemelő élményekben lesz részetek. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan találkozás feldobhatja a napodat. A munkahelyeden is inspirációt érezhetsz, és új ötletekkel rukkolhatsz elő.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

A mai nap tele lesz kommunikációval és kapcsolattartással. Sokat fogsz beszélgetni, és új emberekkel ismerkedhetsz meg. Azonban egy félreértés a munkahelyeden feszültséget okozhat. Légy óvatos a szavaiddal, és győződj meg róla, hogy mindenki ugyanazt érti.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Ez a csütörtök a pihenésről és a befelé fordulásról szól. Érezni fogod a vágyat, hogy egyedül tölts egy kis időt, és elmélkedj az életeden. Ez egy jó alkalom arra, hogy feltöltődj és új energiát gyűjts.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai nap tele lesz izgalmakkal és kalandokkal. Készen állsz új dolgokat kipróbálni, és új élményeket szerezni. Azonban egy váratlan kihívás próbára teheti a türelmedet. Légy kitartó és ne add fel, ha nehézségekkel kell szembenézned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Számodra ez a csütörtök a precizitásról és a hatékonyságról fog szólni. Koncentráltan fogsz tudni dolgozni, és sikeresen elvégezheted a feladataidat. Azonban egy apró hiba a munkádban bosszúságot okozhat. Légy alapos és figyelj a részletekre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai nap a harmóniáról és az egyensúlyról szól. Törekedni fogsz arra, hogy békét teremts magad körül, és elkerüld a konfliktusokat. Azonban egy vita a barátaiddal feszültséget okozhat. Légy diplomatikus és közvetíts a felek között.

Bak (december 22. - január 20.)

Siker és az elismerés szövi át a napodat. Keményen dolgoztál, és most megérik a munkád gyümölcse. Azonban egy féltékeny ember a munkahelyeden megpróbálhatja aláásni a sikeredet. Légy magabiztos és ne hagyd, hogy mások elvegyék a kedved.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai nap a kalandról és a szabadságról szól. Vágyni fogsz arra, hogy új utakat fedezz fel és új élményeket szerezz. Azonban egy váratlan akadály megnehezítheti a céljaid elérését, ez nagyon rosszul érintheti a pénzügyeidet. Légy résen, ha nem akarsz futni a pénzed után.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap a szenvedélyről és a mélységről szól. Erős érzelmeket fogsz érezni, és vágyni fogsz a mélyebb kapcsolódásra. Azonban egy titok a múltból felbukkanhat, és zavart okozhat a jelenben. Légy őszinte önmagaddal és másokkal.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás