promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 12: Az egyik horoszkóp izléstelen üzenetet kap egy szerettétől, a Rák váratlan meghívásban részesül
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pénz dolgában ma a legtöbb csillagjegynek igencsak jó dolga lesz. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kedvedben jár a szerencse. Egy kolléga megdob egy kávéval, ami nemcsak az ébredést segíti, de új üzleti lehetőségeket is hozhat. A szerelmi életedben egy kis meglepetés vár, akár egy váratlan flört is felbukkanhat az irodában. Csak okosan!

Bika (április 21. - május 20.)

Ma fókuszálj a karrieredre, kedves Bika! Némi kitartás és a nagy elszántság nagy eredményeket hozhat. Ha teheted, ma inkább spórolj, ne költekezz feleslegesen, a pénzed meg fogja hálálni. Szerelemben is jól állsz, talán egy munkatársad nem csak az Excel-táblákat nézi, hanem téged is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden egy kicsit jobban kellene összpontosítanod a pénzügyeidre, rendezd a soraidat. De ne aggódj, a bankkártyád nem fog megszökni! Szerelemben is jól állsz, ki tudja, talán egy véletlen találkozás a buszon vezethet a nagy Ő-höz!

Rák (június 22. - július 22.)

Márciusban jobban figyelembe kell venned az érzéseidet, és kedden az érzelmeidre kell hallgatnod. Egy régi barát hívhat téged egy váratlan találkozóra, ami jó alkalom lehet a nosztalgiázásra és új tervek kovácsolására. Pénzügyeid stabilak, de egy kis kényeztetést igazán megérdemelnéd már.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok-sok energiával leszel feltöltve a napi horoszkóp szerint. Használd ki a ezt a céljaid elérésére, és ne félj kockáztatni bármiről is legyen szó. Egy kis szerelem is megdobhatja a napodat, talán egy meglepetés vacsora egy régi szerelmeddel vagy egy új randevúval. Legyen bátorságod lépni!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A részletekben kell kutakodnod. Ne hagyd figyelmen kívül a feladataidat, mert egy apró hiba is nagy káoszt okozhat ezen a kedden. Ne költs mindenre egyszerre, oszt szét jobban a bevételeidet, legyél türelmes. Egy kis szerelem is becsúszhat az életedbe, talán egy ismerős segít a bevásárlásban - ki tudja, hova vezet ez?

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma igencsak meglepődhetsz, mikor egy családtagod - tévedésből  -neked küld el egy üzenetet. Ez akár nagy felháborodáshoz, veszekedéshez is vezethetne, ha nem olvasnád a napi horoszkópot, ami megmagyarázza a dolgot. Az üzenet azonban még így is felvet kérdéseket...

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ezen a kedden egy kicsit a kapcsolataidra kellene összpontosítanod Ne hagyd figyelmen kívül a barátokat és családot, mert egy kis közösségi támogatás csodákat tehet. Egy romantikus séta a kedveseddel segít ellazulni - és még a kalóriákat is elégetitek!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma a kreativitásodra kell hagyatkoznod, kedves Nyilas! Ne félj kicsit kiszakadni a megszokottól a munkahelyeden vagy otthon. Egy kis extra bevétel sosem árt, ma szert tehetsz rá. A szerelemben is érdemes kockázatot vállalni - talán egy váratlan találkozás az áruházban hozza meg a nagy Ő-t!

Bak (december 22. - január 20.)

Komfortzóna? Mi az, te nem is hallottál még róla. Ezen a napon biztosan nem Egy kis kaland a barátaiddal vagy egy új hobbi felfedezése új lendületet adhat az életednek. A szerelemben is érdemes nyitottnak lenned - talán egy váratlan találkozás a könyvtárban hozza el az igazit!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A célok kitűzése és az elszántság a kulcs a haladáshoz. Ne hagyd, hogy a kishitűség akadályozzon meg abban, hogy elérj mindenkit, amit szeretnél. Ma ne habozz egy kis befektetésen, bármiről is legyen szó. Kedden talán egy váratlan üzenet a régi iskolatársadtól megdobja a napodat!

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden dolgod lesz, csak el ne merülj a sok teendőben. A humorod segíteni fog! Egy kis kreativitás és rugalmasság a munkádban nagy elismerést és talán egy kis bónuszt is hozhat. A szerelemben pedig a kommunikáció lesz a kulcs. Ne félj kifejezni az érzéseidet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás