promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 11: Az egyik csillagjegy szerelmi élete darabokra hullik, a Halak megoldja a  túl sok munka problémáját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz akinél keményen indul a hét, ezt ígérik a  csillagok a hétfői napra.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma könnyedén érezheted, hogy ismét nélküled hoztak meg fontos döntéseket a családban. Állj ki magadért bátran, hiszen ez a helyzet azért érkezett, hogy megtanuld a fontos leckét. Mutass higgadtságot, de határozottságot is, és meglepően másképp fognak hozzád viszonyulni.

Bika (április 21. - május 20.)

Vannak emberek, akikkel nem kell folyamatosan tartani a kapcsolatot. Ma könnyen előfordulhat, hogy találkozol egy régi barátoddal, és a kapcsolatotok olyan lesz, mintha sosem szakadt volna meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hétfőn a régi munkáid gyümölcsei érhetnek be, miközben új inspirációt merítesz a szerelemből. Használd ki a lendületet, ma sok minden könnyebben fog menni. 

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sokat tervezhettél ma, de könnyen előfordulhat, hogy ezt el kell engedned. Néha a legjobb alkalmazkodni a körülményekhez, még ha nehéz is. Ma éppen ez a különleges képességed lehet a legfontosabb.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hétfőn olyan felszabadult és jókedvű lehetsz, mint egy újdonsült szerelmes. Könnyebb lesz megértetned magad az emberekkel, és mélyebb, bensőségesebb beszélgetésekbe fogsz keveredni. Élvezd ki ezt az időszakot, és menj ki a természetbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hétfőn sokan keresik a társaságodat, ami meglephet. Ne hanyagold el őket, mert hamarosan neked lehet rájuk óriási szükséged, a szerelem dolgában ugyanis most sötét gomolyfelhők gyülekezhetnek fölöttetek, de a szakítás lehetősége még így is villámcsapásként érhet,

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Van valaki a közeledben, akinek most igazán nagy szüksége lehet a pozitív visszajelzésedre. Ne felejtsd el, mennyire fontos, hogy a szeretteidnek mindig egyértelmű jelzéseket adj. Próbálj ebben ma különösen tudatos lenni, hogy elkerüld a felesleges konfliktusokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hétfőn könnyen felborulhat minden, de meglepő módon te magad nyugodt maradsz. Észrevétlenül is érzékeid élesebbé válnak, figyelmesebb leszel a körülötted lévőkre, és sok mindent könnyebben megérthetsz ma, mint máskor.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindenkinek van véleménye, de nem lehet mindenkinek igaza. Ha ma fontos döntést kell hoznod, próbáld rendbe tenni a belső zavarodottságot. Mélyen a szívedben tudod, mi a helyes döntés, még akkor is, ha senki más nincs jelen.

Bak (december 22. - január 20.)

Van olyan nap, amikor érdemes felvenni a kesztyűt és harcolni, de ez ma nem az a nap. Ha teheted, ne kerülj konfliktusba ma, mert ez a harc nem a te küzdelmed valójában. Fontos felismerned ezt és távol maradni a felesleges vitáktól.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma óvatosságra int a horoszkópod, ne vállalj felesleges konfliktusokat a párkapcsolatodban, mert rosszul sülhetnek el. Időnként azt bántjuk meg legjobban, akiket a legjobban szeretünk. Tartsd ezt szem előtt, mielőtt túlzásba esnél a személyeskedésben.  A béke hamarosan visszatér, és megspórolhatod magadnak a felesleges vitákat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma reggel váratlanul feszültté válhat a helyzet valakivel, aki számodra különösen fontos. Több időt kell teremtened a családod számára, ami a munka miatt nagyon nehéz, de te meg fogod találni a módját.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás