promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító szavakkal búcsúzott a nézőktől a magyar sztárműsorvezető, két évtizednyi médiában töltött munka zárult le ezen a napon
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gombos Edina bejegyzését olvasva sokan elérzékenyülhetnek.

A TV2 egykori műsorvezetője Gombos Edina egy megható bejegyzésben emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor örökre a háta mögött hagyta a televíziózást.

Edina még alig 16 éves korában1992-ben került a média világába, miután megnyert több Kazinczy szépkiejtési versenyt. Ezt követően először kulturális rendezvényeken konferált. Ezt követően 1999-től 2009-ig a Sláger Rádióban dolgozott, a reggeli műsor (Bumeráng) hírszerkesztő-hírolvasójaként, majd 2002-ben kezdett a TV2-nél, ahol az Aktív és a Magellán című műsort vezette. Előbbinek 12 éven át volt a házigazdája és ezáltal szerzett országos ismertséget is magának. 

A nagy televíziós sikerek után azonban 2015-ben családjával együtt Floridába költözött, ahol jelenleg médiamenedzserként dolgozik, valamint Florida érdekességeit, szépségeit mutatja be 2019 októberében indított YouTube-csatornáján.

Most azonban Instagram-oldalán akadt egy kis ideje a nosztalgiázásra is, megindító posztjában ugyanis visszaemlékezett arra a pillanatra amikor kilenc évvel ezelőtt végleg elbúcsúzott a tévénézőktől.

Ez volt az utolsó tévés szereplésem. Érzékeny búcsút vettem a kollégáktól, nézőktől. Két évtizednyi médiában töltött munkát zártam le ezen a napon. A felsőmön tudattam mindenkivel, hogy egy kisfiút rejt a pocakom, aki hat héttel később meg is született. A fejemben rengeteg gondolat kavargott ebben a pillanatban, ott volt közöttük az is, vajon visszatérek-e még ebbe a stúdióba. Mást hozott az élet, és ennek már kilenc éve

- írta a bejegyzésében Edina, aki egyébként  Itt van Amerika! névvel indított YouTube-csatornáján eddig is számos érdekes témával szolgált az elmúlt évek alatt, tavaly év végén pedig hatalmasabb bejelentést tett és megosztotta a követőivel, hogy szívesen visszatérne a gyökerekhez, a hírszerkesztéshez.

Összefoglalom azokat a helyi eseményeket, érdekességeket, történéseket, amelyek a leginkább foglalkoztatták az amerikaiakat 2023-ban. Sikerek, kudarcok, botrányok, bűnügyek, technikai újdonságokat, mindenféle érdekesség az Egyesült Államokból

- jelentette be nemrégiben Edina, akinek a visszatérésére tehát már lehet nem kell sokat várnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás