promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 10: az egyik csillagjegy szenesre égetheti magát a sok pletykálkodástól, a Bakot a szakítás réme fenyegeti
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek érdemes lehet kihasználnia a hét legutolsó napját, mert nagy változások készülődnek. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A változás nem jó, nem is rossz, ez csak a te értéktéleted. A változás valójában csak egy szó, és te töltöd fel tartalommal. Mindig csak a következő lépés számít, az, hogy mit hozol ki belőle. Homokba dughatod a fejed, vagy megláthatod az új lehetőségeket is.

Bika (április 21. - május 20.)

Vasárnap szélsebesen nyargalsz a megújulás felé, de ez amennyire felemelő, annyira kegyetlen is tud lenni. Még egy viharos szakítás sem kizárt, de hé - végső soron minden ami történik, a te érdekedben történik, ez egy megdönthetetlen szabály, amit mégis nagyon kevesek hajlandóak csak elfogadni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap könnyen olyat mondhatsz valakinek, amivel megbántod, miközben egyáltalán nem is ez volt a szándékod. Tanácsos lenne messziről kerülni a pletykálkodást, mert abban különösen megégetheted magadat. Szabadidődben merj kicsit kilépni a komfortzónádból és próbálj ki valami teljesen újat és izgalmasat, ami feltölt energiával és örömmel.

Rák (június 22. - július 22.)

Vasárnap meglepődhetsz, hogy milyen érzelmi hullámvasútra ültet az élet. Neked mégsem dolgod ellenkezni, tanuld meg élvezni a hullámzást, és megélni a mélypontokat és a csúcspontokat egyaránt. Szerelem dolgában számíts valami meglepetésre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vasárnapa pároddal érdemes hogy új színt vinnetek a kapcsolatotokba, hogy megerősítsétek az egymás iránti köteléket. Ez az új szín bármi lehet, legyetek kreatívak. Pénzügyi fronton most az apró részletekre való odafigyelés lehet a kulcs a sikerhez, így elkerülheted a nem várt kiadásokat és pénzügyi kihívásokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Aki másnap vermet ás, maga esik bele. Lehet a pletykálkodást nem tartod olyan szörnyű bűnnek, veremnek meg pláne nem, de ma alaposan megégedheted magad. A család néha rendkívül kegyetlen tud lenni azokkal, akiket nagyon is szeretnek. Ne adj rá alkalmat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vasárnap lehet, hogy a szüleid környezetébe kerülsz, és felerősödnek a családodban működő rossz működések. Ne ess kétségbe, hanem állj ki magadért, és ítélkezés nélkül húzd meg a határaidat. Elég azt kommunikálnod, hogy hogyan érint a szülők szava, nem kell őket minősítened.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Családi kapcsolatokban most az empatikus hozzáállás és a megértés lehet a kulcs a harmonikus együttéléshez és a konfliktusok elkerüléséhez. Egy átlagos napi horoszkópban ilyen bullshitekkel találkoznál, de ez a horoszkóp sokkal tökösebb. Ha nem tetszik valami, nyugodtan öntsd ki a bilit. Legyél tökös, mint a napi horoszkópod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napokra számíthatsz egész márciusban. Percig se búsulj azonban, mert a vége olyan orbitálisan nagy happy end lesz, hogy még a Holdról is látni fogják. Meg kell találnod az erődet, és bele kell állnod, nem lehet már tovább futni.

Bak (december 22. - január 20.)

Vasárnap lehet nagy felismerésed lesz. Vagy te jössz rá, hogy már nem érzel úgy a párod iránt, mint egykor, vagy ő szembesít a keserű igazsággal. Mindig van visszaút, de le kell ülnötök átbeszélni, hogy ha nem működik, mi lehet a probléma, de még inkább hogy mik a közös célok, és milyen kompromisszumokat vagytok hajlandók megtenni értük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Családi kapcsolatokban most érdemes több figyelmet szentelned a szeretteidnek és kifejezned az irántuk érzett szeretetedet és támogatásodat. Pénzügyek terén most érdemes stabil alapokra helyezned a gazdálkodást és távol tartanod magad a felesleges kiadásoktól, hogy biztonságban érezd magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerelem terén merj bátran kommunikálni az igényeidről és vágyaidról, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz és még mélyebb kapcsolatot alakíthassatok ki. Máskülönben könnyen veszélybe kerülhet a kapcsolatotok, őszinteség nélkül nem ér semmit a dolog.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás