promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 4: Az egyik csillagjegy pénzfürdőt vehet végre, a Kos tettei csúnya hullámokat vernek
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tavasz sokakat teljesen új energiákkal tölt fel. Íme a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

Hétfőn a kreatív energiáid tombolnak, lenyűgözöd a környezetet a merész ötleteiddel. Ne félj megmutatni a tehetségedet, bátran vállalj új kihívásokat! Tetteid hullámokat vernek, meglepő fordulatokat hozva a napodba. A magánéletedben titkos szerelem bontakozhat ki, de vigyázz, nehogy a szenvedély elvakítson!

Bika (április 20 - május 20)

Kommunikációs képességeid egész március folyamán kiemelkedőek lehetnek. Használd ki őket a munkahelyi tárgyalásoknál, vagy egy régóta halogatott beszélgetésre a szerelmeddel. A munkahelyeden elismerik a tehetségedet, de ne feledkezz meg a csapat tagjairól sem!

Ikrek (május 21 - június 20)

Hagyd kibontakozni a kreativitásodat a munkahelyeden, ma elkaphat az ihlet. Új ötletekkel kápráztathatod el a környezetedet. A pénzügyi helyzeted stabillá válik, de ne feledd, a spórolás sosem árt. A magánéletedben kerüld a féltékenységi drámákat, bízz a szerelmedben!

Rák (június 21 - július 22)

A hétfő a belső béke és a harmónia jegyében telik. Használd ki ezt a nyugodt időszakot a feltöltődésre, és kapcsolódj össze a szeretteiddel. Élvezzétek a közös pillanatokat, és merítsetek erőt egymásból. A munkahelyeden ne vállalj túl sokat, és ne ígérj olyat, amit nem tudsz betartani. Koncentrálj a jelenlegi feladataidra, és légy őszinte és megbízható a kollégáiddal.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Nehéz döntés elé állhatsz ezen a hétfőn, de bízz a megérzéseidben. A munkahelyeden új kihívások várnak, amelyek lehetőséget adnak a fejlődésre. A magánéletedben romantikus meglepetés várhat, de vigyázz,könnyen hozhatod magadat kellemetlen helyzetbe a szerelem terén - ez mindig benne van a pakliban.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A napi horoszkópod szerint a mai nap tele van energiával és hittel. Hiszel neki? Ha nem, el kellene kezdened gyakorolni. Használd ki ezt a pozitív hangulatot, és végezd el a régóta halogatott feladatokat. A szerelmi életedben szenvedélyes pillanatokat élhetsz át, de fel kell vállalnod az igazi érzéseidet.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Ne aggódj a jövő miatt, koncentrálj a jelenre. A munkahelyeden csapatmunkára lesz szükség, légy nyitott a kompromisszumokra. A magánéletedben egy régi sérelem újra felszínre kerülhet, de most végre lezárhatod. Ne félj őszintén beszélni a partnereddel!

Skorpió (október 23 - november 21)

Pénzügyi helyzeted stabillá válik, de ne feledd, a spórolás sosem árt. A munkahelyeden kreatív ötleteiddel kápráztathatod el a kollégáidat. A magánéletedben szenvedélyes pillanatokat élhetsz át, de vigyázz, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe!

Nyilas (november 22 - december 21)

Nehéz helyzetbe kerülhetsz ezen a hétfőn, légy kitartó és hű önmagadhoz. A munkahelyeden elismerik a tehetségedet, jutalomban részesülhetsz. A magánéletedben egy régi sérelem újra felszínre kerülhet, de most végre lezárhatod. Ne félj őszintén beszélni a partnereddel!

Bak (december 22 - január 19)

Koncentrálj a céljaidra, ne hagyd, hogy eltérítsenek a kísértések! A munkahelyeden keményen kell dolgoznod, de a befektetett energia megtérül. A magánéletedben szenvedélyes pillanatokat élhetsz át, de vigyázz, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe!

Vízöntő (január 20 - február 18)

A munkahelyi nyomás erősödhet, de kitartással és szorgalommal leküzdheted a nehézségeket. Ne félj segítséget kérni, ha szükséges. A magánéletedben romantikus meglepetés várhat, ami új lángra lobbanthatja a szerelem fáklyáját. Légy nyitott és fogékony!

Halak (február 19 - március 20)

Hétfőn váratlanul hatalmas összeghez jutsz, ami boldogsággal tölt el. Bölcsen fektesd be a megtakarításaidat, ne szórj el mindent azonnal! A munkahelyeden minden rendben van, élvezd a tavaszi pezsgést. A szerelmi életedben hullámvölgyekre számíthatsz, de ne add fel a reményt, a türelem most gyümölcsöző lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás