promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 25: Az egyik csillagjegy fájdalmas szakításra szánja el magát, az Ikrek családjában nagy a dráma
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasárnap igazi érzelmi hullámvasútra lehet ülni. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Vasárnap a pénz nem számít. Ez jelentheti azt is, hogy bármennyit hajlandó lennél elkölteni, annyira fontos számodra valami, de jelentheti azt is, hogy egyszerűen nem érdekel, sokkal fontosabb európai kapcsolatokkal kell ma foglalkoznod.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerencsésnek mondhatod magad a szerelmi életed terén, de ezt nem szívesen hangoztatod, nehogy megirigyeljenek érte. Talán kevesebbet kellene foglalkoznod mások kicsinyes véleményeivel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha vannak gyerekeid, ma óriási veszekedés kerekedhet abból, hogy valamire nem úgy reagálnak, ahogyan elvárnád tőlük. Próbáljátok meg helyes mederbe terelni a beszélgetés hangütését, a határszabás közben is fontos, hogy biztonságban érezzék magukat. A dolog azonban lehet, hogy közéd és a párod közé is éket ver, ne engedjetek az indulataitoknak.

Rák (június 22. - július 22.)

A gyerekek látványától gyorsan elérzékenyülhetsz ezen a vasárnap. Figyelj oda erre a jelre, és gondolkodj el rajta, mit üzen neked az Univerzum. A munkádban mostanában nem találod a helyedet, de hamarosan rájössz, mi okozza a motiválatlanságodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vasárnap komoly döntési helyzetbe kerülhetsz, de nem lesz könnyű dolgod, sokat hezitálhatsz, nem csak mert bonyolult, nehéz a kérdés, hanem mert számos lehetőség közül választhatsz. Ez még mindig jobb, mintha nem lenne választásod, úgyhogy a nehézségek ellenére is meg kell becsülnöd a helyzetet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon sokat bizonytalankodsz, de a lelked mélyén te is érzed, hogy a kapcsolat, amiben benne vagy, nem az, amiért érdemes küzdeni. Értelmetlen a további halogatás, néha az az igazi hős, aki vízbe meri lökni a másikat. Nem könnyű mutatvány, sok tapintatot és felelősséget igényel. Nem biztos, hogy illik rád a leírás, de érdemes átgondolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha álláskeresésben vagy, hamarosan rád mosolyog a szerencse, de ma le kell kicsit állnod, befelé kell figyelned. Légy bátor, és mutasd meg a tehetségedet. A párkapcsolatodban viszont lehetséges, hogy nehezebb időszak következik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az igyekezeted most megtérül! Még a hónap végét sem kell megvárnod, hogy sikert arass. A párkapcsolatodban is meglepő fordulatok jönnek, amik boldogsággal töltenek el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tele vagy energiával és lelkesedéssel ezen a vasárnapon! Minden sikerülni fog, amit eltervezel. A párkapcsolatodban is harmonikus időszak jön, ha megleped a szerelmedet valami kedves gesztussal.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne feledd, hogy a segítőkészségnek is megvannak a határai! Fontos, hogy ne merülj ki mások támogatásában, és jusson idő önmagadra is. A párkapcsolatodban is törekedj az egyensúlyra a partnereddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha úgy érzed megcsalnak, lehet nem csal az intuíciód. Még ha félre is érted, és nincs szó ilyen szörnyűségről, valamit titkolnak előtted, és ez nagyon zavar. De miért zavar? Lehet gondod van a bizalmas kötődésekkel? Ez legyen a kérdés, amire ma válaszokat keresel.

Halak (február 20. - március 20.)

Engedd szabadjára a kreativitásodat a február hátralevő részében! Kiteljesedhetsz egy kedves hobbiban, ami feltölti a lelkedet. A párkapcsolatodban is remek időszak jön, tele romantikus pillanatokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás