promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így él most a 70 éves megözvegyült John Travolta, aki fiát is elvesztette: két évig munkanélküliként tengődött és esélye sincs a nyugdíjra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egymás után érik a tragédiák John Travoltát, már csak a gyermekeire támaszkodik az özvegy színész.

Pénzen nem lehet egészséget venni, tartja a mondás. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy aki több millió, sőt akár milliárd forintból gazdálkodja ki a mindennapjait, azt semmiféle veszteség nem érheti, hiszen bármit el tudnak intézni, meg tudnak venni, ki tudnak fizetni. Ez azonban korántsem igaz, rengeteg olyan híresség van, akiket mesés vagyonuk ellenére is szörnyű tragédia sújtott. Ilyen John Travolta is, akinek életében többször is meg kellett birkóznia a gyásszal, ráadásul az élet furcsa fintora, hogy mindkét szerelmét ugyanaz a gyilkos kór választotta el tőle. Kevesen tudják, de John Travolta rövid ideig nagyon intenzív szerelmi kapcsolatba került egyik kolléganőjével, Diana Hylanddel, aki 18 évvel volt idősebb Travoltánál. Ez azonban nem állt a szerelem útjába és közös jövőt terveztek, de az élet közbeszólt. Hylandnél mellrákot diagnosztizáltak és bár megoperálták, végül még abban az évben, amikor kapcsolatba kezdtek a színésznő meghalt. John Travolta 1977-ben megismerte az igaz szerelmet (ahogyan ő fogalmazott) és el is veszítette azt.

A szörnyű megrázkódtatás után 10 év telt el, amikor szintén egy forgatáson megismerte későbbi feleségét, Kelly Prestont. 1987-ben a közös munkából szerelem szövődött, majd 1991-ben össze is házasodtak. Kapcsolatuk időtállónak bizonyult és Travolta végig kitartott szeretett neje mellett. Még akkor is, amikor a múlt megismételte önmagát: Kellynél is mellrákot diagnosztizáltak.

Mindenben hű társa volt a színésznek / Forrás: profimedia

A külvilágot nem avatták be küzdelmeikbe, nem szerették volna a feleség szenvedését nyilvánosságra hozni és bár igazán erős nő volt, végül a rák legyőzte: 57 évesen, 2020 nyarán elhunyt. John Travolta így már két szerelmét is a mellrák miatt vesztette el. Azonban a házaspár együtt is átélt egy borzalmas tragédiát: elsőszülött fiuk autista volt és egy görcsroham következtében még 18 éves kora előtt elhunyt, nem tudták megmenteni. A házaspár összeomlott, de egymást támogatva végül sikerült felállniuk a padlóról. Ezek után még két gyermekük született, a most 23 éves Ella és a kis Benjamin, aki pedig 13. évét tapossa. Nem telt el olyan nap, hogy a szülők ne emlékeztek volna elhunyt fiukra, de tudták, hogy a másik két gyermekükre is koncentrálniuk kell. Ezt teszi most Travolta is: minden idejét a félárván maradj Benjamin-nal tölti, lánya pedig, aki már kirepült a szülői házból mindenben segíti őt. Travolta elmondta, hogy most fia mentális egészsége a legfontosabb, így két évig munkát sem vállalt, hogy minél többet lehessenek együtt. Hármasban járnak nyaralni, telelni, legutóbb épp síelni ugrott el a család.

Travolta érthető módon rettenetesen maga alatt volt, többször reménytelennek és kilátástalannak érezte a helyzetét, de apaként erősnek kellett maradnia és gyermekeit helyezte a saját gyásza elé. Így sikerült napról napra túlélnie a a szörnyű csapást, amit teljesen lehetetlen kiheverni.

Travolta egyelőre nem tervez romantikus kapcsolatot senkivel, hiszen még gyászolja szeretett feleségét, aki évtizedeken keresztül volt a társa, azonban azt nem jelenti ki, hogy soha többé nem ad helyet maga mellett senkinek. Ezt már gyermekeivel is megbeszélte: édesanyjuk emlékének maximális tisztelete mellett elképzelhető, hogy érkezik majd egy "pótanyuka" a családba. Travolta egyébként tavaly ismét forgatott és egy romantikus filmben láthatjuk majd Katherine Heigl oldalán, de egy akciófilmre is igent mondott. Bár már betöltötte a 70-et, a nyugdíjban nem gondolkozik: mindent szeretne megadni gyerekeinek és magától sem szeretne megvonni semmit. Ennek ékes példája, hogy igen költséges szenvedélyt választott: saját repülőgép parkja van, amelyre nagyon büszke. Ám nem csak gyűjti a gépmadarakat, hanem vezeti is: imádja azt az adrenalint, amit a repülés okoz neki, ezzel a hobbijával pedig egyhamar nem tervez felhagyni.

Itt pedig megnézhettek egy videót arról, hogy John Travolta külseje hogyan változott az évek alatt, 1980-tól kezdve, egészen napjainkig. Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy bár rengeteg bánat és szomorúság sújtotta a színészt, a kinézetét tekintve remekül tartja magát:

Forrás: Best magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás