promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 23: Az egyik csillagjegy szívébe kést mártanak, a Halak viszont kifejezetten jól járhat a szerelem dolgában
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszer fent, egyszer lent, nincs ez máshogy a csillagjegyekkel sem ezen a pénteken.

Kos (március 21. - április 20.)

Pénteken érzékenyebb lehetsz a megszokottnál arra, hogy hogyan viselkedik a környezeted. Könnyen felhúzhatod magad mások tapintatlanságán, ami bár általános, most különösen zavar. Fontos, hogy jelezd a határokat, de csak finoman, ne a másik ledominálásáról szóljon a dolog, hanem a figyelmeztetésről, hogy nem oké, amit csinál.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénteken régi emlékek zabolázhatják meg a tudatodat. Dönthetsz úgy, hogy nem foglalkozol velük, csak mész tovább előre, nem állíthat meg a múlt, de dönthetsz úgy is, hogy akkor megálsz, és komolyan veszed ezeket az érzéseket. Mindkét választás mellett szólnak érvek, de dönteni csak te tudsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden nyomja a válladat, és ezen a pénteken csak még tovább pakolják rád a felelősséget. A kérdés az, hogy akarod-e cipelni, vagy már túl soknak érzed? Ne feledd, midig csak annyi terhet kapsz, amennyit elbírsz, de ettől még van jogod nemet mondani, és megszabadulni pár súlytól.

Rák (június 22. - július 22.)

A lázadó éned elő akar bújni, de jobb ha megálljt parancsolsz, mert a szabályszegés most különösen súlyos következményeket hozhat magával. Tartalékold inkább későbbre a kreatív energiáidat, amiket ezzel a lázadással égetnél el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Majd, majd, mindig csak majd. A halogatás túlságosan hozzád nőhetett mostanában, de pénteken végre nagy lépéseket tehetsz az önszeretet felé. A halogatás ugyanis nem más, mint önszabotázs, a halogató ember nem szereti magát. Ideje ezen változtatni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szerelem: sötét verem. Az álltás abból a szempontból mindenképpen helytálló, hogy a szerelmes ember átadja magát a pillanatnak, nem a veszélyekkel foglalkozik, hanem a szabadsággal. Biztonságban érzi magát, miközben nyilvánvalóan nincs abban. Mégis megéri vállalni a kockázatot. Pénteken lesz egy dobásod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Február hátralevő része lehet, hogy fájdalmas időszak lesz a számodra, mert valaki kést döf a szívedbe. Olyan helyről kaphatsz támadást, ahonnan nem vártad volna, és ez fájdalmas dolog, nem is várja el tőled senki, hogy rögtön felállj belőle. Az önsajnálatot azonban nyugodtan megspórolhatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A napi horoszkóp tanulsága szerint ma nem biztos, hogy jól tudod végezni a munkádat. A hibákból azonban előnyt fogsz kovácsolni. Lehet, hogy ma pénzt veszítesz, de ennek a többszörösét is visszanyerheted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénteken a párkapcsolatodban valami furcsa fog történni. Lehet a szívednek fájó dolog lesz, ám lehet ennek az ellenkezője is, valami nagy megkönnyebbülés. A szerelem kemény dolog, ne higyj senkinek, aki az ellenkezőjét állítja, a rózsaszín köd csak hamis illúzió, a rögvalóság a hétköznapok ismétléseiből ered.

Bak (december 22. - január 20.)

Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit. Ha ez azzal jár, hogy sok-sok pénzt költesz, akkor legyen úgy. Nem kell fölöslegesen szórnod, de légy nagyvonalú magaddal - illetve a társaságoddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Pénteken kiszabadulsz egy képzeletbeli börtönből, és vadlóként szántod fel az éjszakát - feltéve, hogy szingli vagy. Ma jók az energiáid, bármi megtörténhet. Ha azonban elkötelezted már magadat valaki mellett, akkor se bánkódj, mert remek szeretkezésben lehet részed. Ha nem hiszed, rögtön mutasd meg ezt a napi horoszkópod a szerelmednek is!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás