promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pedofilbotrány elérte Berki Mazsit is, a luxusözvegy fotója miatt óriási balhé kerekedett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberek rászálltak Berki Mazsira, ez a fotója verte ki a biztosítékot.

Tovább dagad a pedofilbotrány, és Tóth Gabi is rengeteg támadást kap miatta. Az énekesnő egyfolytában sértő, bántó, gusztustalan leveleket kap, amiben pedofilsimogatónak nevezik. Az édesanya eddig tűrte a dolgot, de most betelt nála a pohár, a közösségi oldalán fakadt ki, és azt is elárulta, hogy már orvoshoz is fordult, mert ez az állandó balhézás és esztelen gyűlölködés, ami körülötte forog, teljesen kikészítette őt.

Azonban most egy másik celebet is elővettek a kommentelők, ráadásul egy olyan édesanyát, akinek eddig semmi köze nem volt a pedofilbotrányhoz, nem szólalt meg vele kapcsolatban, nem rakott ki semmiféle képet, sem szöveges posztot, élte az életét üzletember párjával és kislányával, de most olyan fotó jelent meg az oldalán, ami eléggé kiakasztotta az embereket.

Berki Mazsi boldogan, büszkén osztotta meg a követőivel, hogy kislánya szobatiszta lett, és azt is megmutatta, milyen bugyikat vett neki. A Sztárbox női győztese nagyon örül annak, hogy gyermeke végre elhagyta a pelenkát.

„Viszlát pelenka! Annyira büszke vagyok a kislányomra, több mint két hete szobatiszták vagyunk, 2 év és 3 hónaposan eljutottunk ide is...Állítsuk meg az időt”

- írta Berki Mazsi a 24 óráig elérhető fotóhoz, amit nem mutathatunk meg, de elmondjuk, hogy néhány kislány bugyi látható rajta, és Mazsi éppen egy szivecskéset tart a kezében.

Az egyik legnagyobb Facebook-csoportba bekerült ez a kép, azzal a felütéssel, hogy "ez teljesen hülye? szegény kislány...".  Alatta pedig nagyban megy a háborgás, most teljesen rászálltak az édesanyára.

„A pedofilok országában és főleg most, nagyszerű egy ilyen poszt!”

„Gondolom a pénteki tüntetésen ő se volt...bár annyit utazgat, hogy szerintem azt se tudja mi folyik az országban”

„Ha nagy lesz a kislány legalább tudni fogják az osztálytársak, mikor lett szobatiszta és milyen bugyijai voltak”

„Én 3x megnéztem a napját, hogy most jól látok? Bugyit kitenni?? Minek? Kire tartozik az, hogy az én gyerekem szobatiszta lett?”

„Ennél csak az lett volna szebb, ha a kislányon a bugyi és úgy teszi fel”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás