promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi és Vajna Timi is babát vár? Várandósságra utaló jeleket fedeztek fel, sok a kérdőjel
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte napra pontosan egyszerre jött a hír.

Bár egészen elképesztő közéleti történések foglalkoztatják Magyarországot, a celebvilágban is érdekes dolgok történnek. Szinte napra pontosan reppent fel a hír, hogy Berki Mazsi és Rathonyi Palácsik Tímea is babát várhatnak, az emberek pedig azonnal tudni akarták az igazságot. A találgatást mindkét esetben egy-egy Instagramra feltöltött kép indította el.

Először Berki Mazsiról röppent fel a hír, hogy egy új életet hordoz a szíve alatt. Mazsi Berki Krisztián halála után sokáig a gyászba temetkezett, azonban az idő múlásával új férfi érkezett az életébe, akit eddig óvott a nyilvánosság elől. Most azonban először közös, mosolygós, szerelmes képet töltött fel a férfiről, ráadásul Valentin-nap alkalmából. Sokan úgy gondolták, hogy oka van annak, hogy Mazsi éppen most lépte meg a "nyilvános" bemutatást és nem véletlenül most mutatta meg új párját. Azt már többször elmondta, hogy ő remekül kijön a férfi gyermekével és Mazsi kislánya is pótapaként tekint Zoltánra, így kijelenthetjük, hogy remekül értenek a gyerekek nyelvén. 

Azonban ami teljesen lázba hozta az embereket egy másik fotó volt: Mazsi 24 óráig elérhető Instagram történetben tett közzé egy reklámot, melyben egy hajápoló terméket reklámoz. A fotón a feliratot Itt a titok felirattal éppen a hasára helyezte el és nem lehet nem észrevenni, hogy vagy nagyon előnytelen pózban fotózta magát Mazsi (amit nehéz elhinni, hiszen profi influenszer), vagy pedig az bizony egy kerekedő terhespocak. Mazsi egyelőre még nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, azonban most igyekszik valóban védeni a magánéletét, így lehet a pontos információra még várnunk kell.

Timi esetében is egy fotó okozta a bonyodalmat: Timi örökbefogadott egy új cicát, ennek apropóján töltött fel néhány felvételt az Instagram oldalára. Már van egy csodás, nagy, hosszúszőrű cicája, emellé fogadták be az új apróságot. A fotó összeállításban feltűnik egy kép, melyen egy mézeskalácsház szerepel: egy férfi egy nő, két cica és egy kisbaba látható a süteményen.

Timi régóta próbálkozik a teherbe eséssel, így azonnal megörültek a követői, hogy esetleg sikerült, kérdésekkel kezdték bombázni a barna szépséget. Timi azonban gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba: egyelőre csak álom az, ami a sütibirodalomban már megvalósult. Timi kitartóan jár a kezelésekre és nem adja fel. Sokan szeretik és sokan szurkolnak neki, ő pedig egy erős és bátor nő, akinek biztosan siker fogja koronázni a próbálkozásait és előbb vagy utóbb, de biztosan édesanya lesz, aki úgy tarthatja majd kezében a kisfiát, vagy a kislányát, ahogyan az az idilli mézeskalácsképen látszik.

A két felvételt ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás