promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris házasodni készül Berki Mazsi? Váratlan kijelentést tett Berki Krisztián özvegye
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi mindent elmesélt hosszúra nyúlt nyaralásáról, és még szerelmével való terveiről is szót ejtett.​

Berki Mazsi kapcsán legutóbb akkor jelentek meg hírek, amikor tavaly év végén egy hatalmas menetelést követően végül ő lett az RTL Sztárbox című műsorának női győztese. Mazsi, aki a Gumimacik főcímdalára vonult be minden mérkőzése előtt, a döntőben Dobos Evelinnel mérte össze a tudását és végül hatalmas küzdelem után emelhette magasba a győzelmét szimbolizáló övet.

Az édesanya az utóbbi években sokszor a címlapokra került tragikus körülmények között elhunyt férje, Berki Krisztián miatt is. Néhány hónappal ezelőtt pedig például Hajdú Péter beköltözős YouTube-műsorának az egyik vendége volt, a beszélgetés során pedig kendőzetlen őszinteséggel mondott el mindent, ami vele és Krisztiánnal kapcsolatos. Az adásban többek között fény derült arra, hogy Mazsi valaha is megcsalta-e Krisztiánt, hogy Krisztián milyen titkos találkozóra rohant el kislánya születése után, hogy miért bérelt magának még egy lakást, és arra is, hogy amikor élőben közvetítették a kis Emma születését, az kamu és átverés volt. Erről a beszélgetésről alábbi cikkünkben részletesebben is olvashatsz.

A Sztárbox döntője után pedig ahogy az Instagram-oldalára feltöltött fotókból is kiderült, Berki Mazsi három és fél hetet töltött a családjával Amerikában, ahova még az ünnepek előtt mentek ki. Nemrégiben azonban haza értek, a fiatal anyuka pedig ennek kapcsán az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol arról beszélt, hogy több helyen is megfordultak családjával, sőt a Karib-térségben is jártak egy hajóúton.

Mint azt pedig a fiatal édesanya kiemelte, első körben csak öten utaztak el: Mazsi és lánya, Emma, Mazsi párja és az ő lánya, Zara, illetve párjának az édesanyja. Később csatlakozott hozzájuk párja gyerekének édesanyja és testvére is. 

Egy mozaikcsaládos nyaralásnak vágtunk neki. Nem egyszerű dolog, mind az én részemről, mind a Zoli volt párjának a részéről, de ha a gyerekeket nézzük, nekik ez a legjobb. Látod a gyerkőcöt, akinek ott van anyukája, apukája, ez a legeslegjobb dolog a világon – ha már nincsenek is együtt, de közösen tudnak akár programokat csinálni.

- mesélte Mazsi a beszélgetés során.

A fiatal édesanya pedig az interjú legvégén egy igen érdekes információról is lerántotta a leplet viccesen, mégpedig a házasság kérdéséről.

kérdezte a párom, hogy elmondom-e a műsorban, hogy tervezem, hogy megkérem a kezét. [...] Szoktunk ezzel viccelődni, mert általában ugye a férfiak kérik meg a nők kezét, és ő mondta, hogy neki még sose kérték meg a kezét...

- viccelődött az édesanya, akinek a fejében ez alapján talán már a házasság ötlete is megfordulhatott párjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás