promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi végre lerántotta a leplet az igazságról, meglepő ami a Sztárbox döntője után történt vele
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi hosszú idő után adott újra hírt magáról.

Berki Mazsiról legutóbb akkor hallottunk, amikor tavaly év végén egy hatalmas menetelést követően végül ő lett az RTL Sztárbox című műsorának női győztese. Mazsi, aki a Gumimacik főcímdalára vonult be minden mérkőzése előtt, a döntőben Dobos Evelinnel mérte össze a tudását és végül hatalmas küzdelem után emelhette magasba a győzelmát szimbolizáló övet.

Az édesanya az utóbbi években sokszor a címlapokra került tragikus körülmények között elhunyt férje, Berki Krisztián miatt is. Mazsi néhány hónappal ezelőtt például Hajdú Péter beköltözős YouTube-műsorának vendége volt, a beszélgetés során pedig kendőzetlen őszinteséggel mondott el mindent, ami vele és Krisztiánnal kapcsolatos. Az adásban többek között fény derült arra, hogy Mazsi valaha is megcsalta-e Krisztiánt, hogy Krisztián milyen titkos találkozóra rohant el kislánya születése után, hogy miért bérelt magának még egy lakást, és arra is, hogy amikor élőben közvetítették a kis Emma születését, az kamu és átverés volt. Erről a beszélgetésről alábbi cikkünkben részletesebben is olvashatsz.

Amióta azonban véget ért a Sztárbox és diadalmaskodott, Mazsi nem igazán jelentkezett semmilyen tartalommal a közösségi oldalain, tőle elég szokatlan módon. A hírességről mindössze annyit lehetett tudni, hogy Miamiban üdülnek családjával, ám semmi több. Az édesanya azonban most megtörte a csendet és végre elárulta, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Több mint három hete távol az otthonunktól. Együtt a párommal, a kislányommal és a családom egy részével. Telefont nagyon ritkán használva és élvezve az utazás minden pillanatát... így telnek most a napok és hetek nálam. Készülök Nektek több élménybeszámolóval, képekkel, videókkal és jó tanácsokkal, de most kihasználom és élvezem, hogy csak a szeretteimre figyelhetek

- rántotta most le a leplet eltűnéséről 24 órán át elérhető Insta-sztorijában Berki Mazsi, amelyet a Blikk szúrt ki.

Mazsi legutóbb Újév napján jelentkezett bejegyzéssel a közösségi oldalán egy szeles, Miamiban készült fotóval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás