promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az ismerős: vele csalhatta meg Berki Mazsit Krisztián a kislányuk születésekor
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián és Mazsi egyik ismerőse rántotta le a leplet a másfél éve elhunyt celeb korábbi szeretőjéről

Berki Mazsi nemrégiben Hajdú Péter beköltözős YouTube-műsorának vendége volt, és kendőzetlen őszinteséggel mondott el mindent, ami vele és Krisztiánnal kapcsolatos. A 2 órás adásban többek között fény derült arra, hogy Mazsi valaha is megcsalta-e Krisztiánt, hogy Krisztián milyen titkos találkozóra rohant el kislánya születése után, hogy miért bérelt magának még egy lakást, hogy öngyilkos lett-e a néhai celeb, de még arra is, hogy amikor élőben közvetítették a kis Emma születését, az kamu és átverés volt.

Mazsi a műsorban megemlítette azt is, hogy a házasságuk akkor romlott meg igazán, mikor szerelmük gyümölcse, a kis Emma megszületett. 

„Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak”

- mondta a műsorban a sztáranyuka, aki a Sztárbox első adásában megmutatta, mennyi erő lakozik benne, miután simán elintézte ellenfelét Megyeri Csillát.

Berki Krisztián özvegye Hajdú Péternek azt is elmondta, hogy ismeri a szóban forgó hölgyet, akivel férje megcsalhatta ugyanis az egyik üzleti partnere volt. Ráadásul amíg ő a kórházban volt a kislányával, addig Berki feltehetően a szeretőjével volt. 

„Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött”

- emlékezett vissza Mazsi, aki nem árulta el, hogy pontosan ki az a hölgy, akivel megcsalta a férje, a Ripost azonban kiderítette, ki lehet az illető.

A neve elhallgatását kérő ismerős azt mondta a lapnak, hogy Berkiéknél már a kislányuk születése előtt is voltak hullámvölgyek, de a pokol csak azután szabadult el, hogy Emma a világra jött. Mint kifejtette, a megcsalás csak egy gond volt a sok közül, de az is igaz, hogy a kapcsolatuk végére ez tette a pontot. Pont, mint Pamelánál. Az ismerős néhány részletet megoszott arról is, hogy kivel lépett félre Krisztián. Azt mondta, hogy egy ismertebb üzletasszonyról van szó, a vállalkozását több tízezren követik, és annak idején Berkiékkel is együttműködött.

„Azt nem tudom pontosan, hogy a románcuk mióta tartott, de az biztos, hogy munkakapcsolatból lett "szerelem". A hölgy egyébként egy férjezett édesanya és Mazsit is jól ismerte. Sőt, külsőre is nagyon hasonlítottak, valószínűleg ez is megfogta Krisztiánt”

- emelte ki a titokzatos ismerős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás