promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 9: Az egyik csillagjegy gigászi pénz zuhatagban fürdőzhet, a Bak szerelmi élete jelentős fordulóponthoz ér
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jól elvégzett munkának mindig van eredménye. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A hét utolsó napján a spirituális oldalad nagyon megerősödhet, sokkal érzékenyebb lehetsz arra, ami körülötted történik. Ez néha lehet áldás, olykor azonban nem kívánt teher is. A szerelem dolgában azonban segíteni fog jó döntéseket hozni, és a mismásolókat is könnyebben kiszúrhatod.

Bika (április 21 - május 21)

Péntekre általában mindenkinek elfogy az ereje és lemerül, te azonban ma meglepő módon pont ellenkezőleg leszel ezzel, és majd kicsattansz majd az energiától és a világmegváltó, kreatív ötletektől. A kérdés csak az, hogy ezek közül mennyi tudsz megvalósítani, elég komolyan gondolod-e, és szerzel-e segítőket?

Ikrek (május 22. - június 21.)

Pénteken a karriered fontos fordulóponthoz érkezhet - ez már csak a fordulópontok sajátossága. Bármi is lesz a dolog végkimenetele, de hosszú távon egészen biztosan csak jól járhatsz vele, főleg ha az anyagiak oldalát nézzük: ez bizony jó sok pénzt jelenthet. Nem feltétlenül most rögtön, de mindenképpen a közeljövőben.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken az éjszakában egy régi ismerős felbukkanása zavarhatja mföl az állóvizet, persze rajtad is múlik a dolog, dönthetsz úgy, hogy inkább otthon maradsz, vagy ha mégis kíváncsi vagy, még az éjszakából is bármikor hazafordulhatsz. A kérdés az, hogy kívánod-e most az izgalmakat, és ha igen, vállalod-e a felelősséget is?

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Pénteken könnyen érhet az a felismerés, hogy túl gyakran hagyod másoknak, hogy visszaéljenek a segítőkészségeddel, a kedvességeddel és a tehetségeddel. Ezek remek tulajdonságok, de nem szép dolog visszaélni velük. Állj a sarkadra, néha nemet is kell mondani, és azzal segítünk a legtöbbet.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Alig kezdődött el a február, de a kitartó munkádnak máris megvan a gyümölcse, ami azért lássuk be, igencsak rekordgyorsaságú eredménye. Jár érte a pacsi, akár hátra is dőlhetnél a hónap további részében, azonban ez elég ostoba tanács lenne egy napi horoszkóp részéről. Inkább csak élvezd ki, amiért dolgoztál, mert megérdemled!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Az elmúlt hetek nagy hajtásának meglett az eredménye, nem csoda ha úgy érzed, hogy teljesen lemerültél. Ezt a pénteket még ki kell bírni valahogy, ami nem könnyű, azt kívánod bár máris hétvége lenne. Végül azonban mégis megtalálod a módját a töltődésnek.

Skorpió (október 23. - november 22.)

A kapcsolatok jönnek mennek, a pénzből hol kevés van, hol nem elég, végső soron egyre mennek ezek a dolgok. Ne hagyd, hogy folyton a körülmények határozzanak meg, hogy mennyi pénzed van, hogy ki mit csinál jól vagy rosszul körülötted, mert ebben a kavalkádban elveszel. Te hol vagy a világban? Pénteken közelebb kerülhetsz a válaszokhoz, mint gondolnád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok pénz áll a házhoz, sőt, ha zuhanyozni lehetne  a pénzben, akkor akár alá is állhatnál. Persze nem lehet minden Nyilas ennyire szerencsés, de sokaknak valódi sanszuk van rá, hogy a vágyaiknak megfelelő pénzkötegek üssék a markukat. Persze itt is áll a mondás, miszerint aki a kicsit nem becsüli...

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken a párkapcsolatodban fontos döntést kell hoznotok, ami valaminek a végét, ugyanakkor valami újnak a kezdetét is jelenti. Nem kell azért rögtön kétségbeesni, egyáltalán nem biztos, hogy olyan drámai dologról van szó, mint amilyennek ez elsőre hangzik.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Ez a nap a nagy csaták nagy napja, mintha most léptél volna elő a Gyűrűk Urából. Remek formában leszel, jó erőben érzed majd magad ahhoz, hogy megváltsd akár a világot is - vagy ha azt nem is, legalább egy kicsi, de annál fontosabb szeletét.

Halak (február 19. - március 20.)

Pénteken ne csodálkozz, ha valaki rettentően irritál. Ha teheted, inkább kerüld el, a hétvégére már mindenki fáradtabb, ingerültebb, nem hiányzik a fölösleges konfliktus. A hétvégén majd lesz időd alaposabban átgondolni, és ha akkor is úgy találod, hogy nincs más megoldás, akkor sort kell keríteni a szembesítésre.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás