promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már jön is a baba Palvin Barbiéknál? Friss fotói láttán azonnal elindultak a találgatások
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szupermodell legfrissebb fotói alatt záporozni kezdtek az ezt firtató kommentek.

Mint azt mindannyian tudjuk, Palvin Barbi a világ egyik legfoglalkoztatottabb modellje, páratlan szépségéhez pedig kétség sem fér, most azonban egy egészen más jellegű dolog miatt keltett gyanút rajongóiban.

Barbi tavaly nyáron azzal került a címlapokra, hogy férjhez ment szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz, azóta pedig a neve is megváltozott és Barbara Sprouse-nak hívják. A gyerekszínészként feltűnő jóképű fiatalember természetesen nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hogy Palvin Barbi a felesége, a gyönyörű magyar származású modell ugyanis minden szempontból főnyereménynek tűnik, mind a külsejét, mind az intelligenciáját és a humorát beleértve.

A szerelmesek kapcsolata pedig az esküvő óta is felhőtlennek tűnik, ha megnézzük a közös képeiket, egyértelműen látszik, hogy mekkora harmónia van közöttük, úgyhogy valószínűleg már arra sem kell sokat várnunk, hogy Barbi a karjaiban tarthassa első közös gyermeküket is.

Mostanában azonban úgy tűnt, hogy Barbi, hogy az anyaság előtt még modellkarrierjére koncentrál egy ideig, az Instagram-oldalán pedig sorra tölti fel magáról a szebbnél szebb fotókat rajongói legnagyobb örömére, ahogy arról alábbi cikkükben is beszámoltunk.

A gyönyörű modell pedig nemrégiben férjével együtt vett részt Hollywoodban a legújabb amerikai horror vígjáték, a Lisa Frankenstein című film premierjén, amelyben az egyik főszerepet Dylan ikertestvére Cole Sprouse játssza, így nem csoda hogy Barbiék is tiszteletüket tették az eseményen.

Barbi egy testhez simuló hosszú fekete ruhában vett részt a premieren, amiben egészen lenyűgözően festett, néhány fotót pedig a közösségi oldalán is megosztott melyeken férjével közösen látható.

A több mint 20 millió követővel rendelkező modell fotói alatt természetesen azonnal záporozni is kezdtek a kommentek, ám a már megszokott  "gyönyörű vagy" , "te vagy a legszebb nő a világon" megjegyzések mellett, feltűnően sokan írták a "parents" azaz szülők kifejezést is, amivel talán arra utalhatnak, hogy Barbi már most várandós lehet.

Ismerve azonban a házaspárt, még ha igazak is a feltételezések ami egyáltalán nem biztos, még jó sokáig kell várnunk arra, hogy ők is megerősítsék az örömhírt.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás