promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvesztek a rajongók Palvin Barbi új fotói láttán, így még sosem láttuk a meseszép modellt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi újévi fotói láttán teljesen kikerekedett az emberek szeme.

Palvin Barbi a világ egyik legfoglalkoztatottabb modellje, páratlan szépségéhez pedig kétség sem fér, most azonban még az eddigieknél is jobban elkápráztatta a rajongóit legújabb fotóival.

Barbi nemrégiben azzal került a címlapokra, hogy férjhez ment szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz, azóta pedig a neve is megváltozott és Barbara Sprouse-nak hívják. A gyerekszínészként feltűnő jóképű fiatalember szerencsésnek mondhatja magát, hogy Palvin Barbi a felesége, a gyönyörű magyar származású modell ugyanis minden szempontból főnyereménynek tűnik, mind a külsejét, mind az intelligenciáját és a humorát beleértve.

A szerelmesek kapcsolata pedig az esküvő óta is felhőtlennek tűnik, ha megnézzük a közös képeiket, egyértelműen látszik, hogy mekkora harmónia van közöttük, úgyhogy valószínűleg már arra sem kell sokat várnunk, hogy Barbi a karjaiban tarthassa első közös gyermeküket is.

Barbi azonban az anyaság előtt még modellkarrierjére koncentrál egy ideig, az Instagram-oldalán pedig sorra tölti fel magáról a szebbnél szebb fotókat rajongói legnagyobb örömére. Ez most újévkor sem történt másképp, ezúttal azonban még az eddigieknél is gyönyörűbb fotókkal örvendeztette meg követőit, amelyek láttán szó szerint mindenkinek kikerekedtek a szemei.

A modell csodálatos otthonában készítette a képeket amelyeket látva bizton állíthatjuk, hogy csak úgy ragyog a szépsége. Barbi az egyik fotón cuki macskájával látható, ami szintén elnyerte az emberek tetszését.

A rajongók nem is győzték dicsérni Barbi külsejét, többen is a világ legszebb nőjének nevezték nem is ok nélkül, hiszen valóban lenyűgözően fest a 2024-es esztendőt köszöntő felvételeken.

Dylan nagyon szerencsés férfi

A világ leggyönyörűbb nője

Hogy lehet valaki ilyen gyönyörű mindig? Képtelenség róla rossz fotót csinálni. A személyisége is imádnivaló

- írták többek között a rajongók.

Ezek után pedig már nincs is más hátra, mint hogy megnézzük a lenyűgöző fotókat a magyar szépségről!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás