promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi terhes? Gyanús fotó jelent meg a meseszép modellről, saját férje rakta ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási pletykalavinát indított el Palvin Barbi fotója.

Palvin Barbi október 8-án ünnepelte 30. születésnapját. Ebből az alkalomból férje, Dylan Sprouse néhány fotót osztott meg meseszép hitveséről a közösségi oldalán. A képeken az látszik, hogy Dylan és Barbi egy kellemes bortúrán vettek részt, de az egyik fotón kiszúrtak valamit az emberek, ami rögtön kiemelt pletykatéma is lett.

Ha megnézzük az alábbi képeket, a harmadikon a filmszínész úgy öleli át feleségét, hogy közben a hasát fogja; éppen úgy, mint a boldog férjek, miután megtudják, hogy terhes a párja. Tekintve, hogy most már mindketten harmincasok, nem valószínű, hogy sokáig akarnak várni a babaprojekttel, de hogy Barbi valóban várandós lenne már, az nem valószínű.

Dylan Sprouse szerencsésnek mondhatja magát, hogy Palvin Barbi a felesége, hiszen amellett, hogy a világ egyik legszebb nője a párja, nem mellesleg magyar származású is, aki meg tudja mutatni neki hazánk kincseit, mesés területeit, szokásait, kulturális és gasztronómiai értékeit. Ha megnézzük a közös képeiket, egyértelműen látszik, milyen felhőtlen boldogságban élnek egymással, és bár most még biztos nem érkezik a baba, biztosra vehetjük, hogy néhány éven belül Barbi már a karjaiban fogja tartani első közös gyermeküket.

Bár az esküvő óta több interjúban is szóba került a családalapítás, úgy tűnik, a modell egyelőre még a karrierjére koncentrál. A közösségi médiában sokan már elkezdtek játszani a gondolattal, hogy milyen név illene Barbiék babájához, olyan fiú és lánynevek merültek fel, mint például

a Melanie, az Amanda, a Benjamin, és a Dominic.

Kétségkívül mindegyik jól passzolna a Sprouse vezetéknévhez, de hogy Dylan és Barbi tényleg ezek közül választaná-e valamelyiket, azt nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás