promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi férje ezt a gyönyörű nőt szerette régen: most a Reszkessetek betörők sztárjának a felesége
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű nő Macaulay Culkin felesége, nem csoda, hogy régen Dylan Sprouse is csillogó szemekkel nézett rá.

Kevesen tudják elképzelni azt, hogy a Reszkessetek betörők angyalarcú fiúcskája nemcsak felnőtt lett, de túl van több szerelmi csalódáson, drogfüggőségen, zenekaron, depresszión és idegösszeomláson. Kevin a mi fejünkben mindig egy vagány, égetnivalóan eleven, de szeretnivaló kis krapek marad, aki még az utánunk jövő generációknak is megmutatja majd, hogy mi is az a karácsony.

Azonban Macaulay Culkin felett bizony eltelt az idő és jóideig semmiféle vidámságról nem tudott beszámolni az életét illetően, nem találta a helyét és ezen szerelmi kapcsolatai sem segítettek. Kevesen tudják, de 8 hosszú évig a meseszép Mila Kunis párja volt, akivel máig jó barátságot ápol annak ellenére, hogy a lány elmondása szerint "igazi rohadékként" viselkedett a fiúval. Ezt Culkin is megerősítette, aki úgy fogalmazott: mostani felesége az első nő, aki tisztelettel bánik vele.

Macaulay Culkin választottja nem más, mint Brenda Song, akivel 2017-ben ismerkedett meg egy közös filmjük forgatásán. Magánéletükről nagyon keveset lehet tudni, elejtett mondatokból lehet arra következtetni, hogy harmonikus a kapcsolatuk. Több okból sem szeretik kiteregetni a privát dolgaikat: mindketten gyermeksztárként kezdték a karrierjüket, így egészen korán megtanulták, hogy a rivaldafény nem mindig üdvös. A párnak már két gyermeke van, akit normális, átlagos, hátköznapi módon szeretnének nevelni, távol a lesifotósok hadától. Harmadrészt Culkin sokáig küzdött azzal, hogy nem találja a helyét az életben, ekkor nagyon méltatlan fotók készültek róla, amire nem jó szívvel gondol vissza.

Felesége mellette állt mindenben és naponta támogatják egymást az ügyes bajos dolgokban, igazi támaszai egymásnak és ezt nem Instagram posztokkal akarják egymásnak kifejezni, nagyon keveset aktívkodnak a közösségi médiában, a fent említett okok miatt. De nézzük meg csak, hogy ki is ez a csupaszív bájos hölgy és hogy kerül a képbe Palvin Barbi és a férje?

Brenda Song karrierje a Zac és Cody című sorozatban kezdődött, amiben Dylen Sprouse és testvére Cole Sprouse volt a két főszereplő. Hozzájuk csatlakozott a High School Musical sztárja, Ashley Tisdale és Brenda Song, aki a dúsgazdag szálloda örökösnőt, London Tiptont játszotta. Korban nem igazán passzolt össze a fiúkkal, azonban letagadhatatlan volt a két kis miniszívtipró szemében a csillogás, ahogyan színésztársukra, Brendára néztek. Azóta már mindketten boldog házasságban élnek, így ez a románc beteljesületlen maradt.

Itt tudjátok megnézni a szépséges, egzotikus színésznőről a legújabb fényképet:

Itt pedig visszarepülhettek pár tíz évet, hogy felidézhessétek emblematikus szerepét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás