promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 1: Az egyik csillagjegy kacérkodik a félrelépés gondolatával, a Nyilast a munkájában éri valami meglepetés
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kísértés mindig a sarkon ólálkodik. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Sokan rossz szemmel nézik a makacsságodat, de ne foglalkozz velük. Csak menj előre, a munka és a szerelem világában is. Ha már százszor besétáltál ugyanabba a zsákutcába, akkor viszont érdemes elgondolkodnod, hogy a makacsságod talán nem mindig erény.

Bika (április 21. - május 20.)

Igencsak huncut kedvedben vagy ma, nem is tudnak neked ellenállni az ellenkező nem képviselői. Te sem érted, nincs ilyen minden nap. Ma viszont valami van körülötted a levegőben, használd ki. Vigyázz, ha párkapcsolatban élsz, ő lehet zokon veszi majd ezt a kicsattanó energiát. A legjobb, ha neki is adsz belőle.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem lennék az ellenséged, horoszkópíró létemre mondom. Jajj annak, aki ma megpróbál becsapni, kicselezni, hátba döfni, egy sárkány kegyetlenségével vágsz vissza. Utána pedig, mint aki jól végezte dolgát, csak bemész a kocsmába, és iszol egy jó nagyot a küzdelemre, mint valami viking harcos. A borravalót se sajnálod, utánad is néznek majd rendesen.

Rák (június 22. - július 22.)

Csütörtökön lelkesen fogadod az új kihívásokat, meg akarsz hódítani minden meghódítható hegyet. A hölgyekkel azért csak óvatosan, nem kell mindent megmászni, de ugyanez vonatkozik a férfiakra is. Egy biztos, a mai nap nagyon izgalmas lesz a testi vágyak tekintetében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pihenned kell, nem csak ma, hanem egész februárban. Új hónap, új időszak, lépj a tettek mezejére, ami azonban ebben az esetben érdekes módon azt jelenti, hogy pihenj, gyűjts erőt, készülj fel az előtted álló nehézségekre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A párod ma oda lesz érted, egyszerűen harapni lehet a levegőben a szexualitást. Olyannyira, hogy könnyen megfordulhat a fejedben, hogy talán inkább mással osztanád meg ezt az erőt. Ez nem szép dolog, de emberek vagyunk, de egy pillanatig se gondold, hogy ezzel takarózhatsz majd, mikor eljön az ideje a számvetésnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha huncutkodásról van szó, ma bizony sokan megirigyelnének. Sőt, konkrétan számíthatsz is az irigyekre, mert amit művelsz, az látványos, és komoly munkahelyi galibákat okozhat. Ugyanakkor a bolygók arra utalnak, hogy téged ez nem is nagyon érdekel...

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van egy checklisted, akkor ma pipálj ki róla pár dolgot. Ha nincs, ideje munkához látnod. Rengeteg pénzt spórolhatsz meg általam és érdekes mód a szerelmi életedre is nagy kihatással lesz a dolog. Nosza rajta, ragadj papírt ceruzát!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rászolgáltál már, hogy végre valami kis pénz üsse a markodat, mégis igazi meglepetésként érhet, mikor a munkahelyeden végre elismerik az fáradalmaidat. Ünnepeld meg ezt a kivételes alkalmat. Ha mégse történne semmi, akkor is lesz ok az örömre, csak meg kell találnod. A párodat mindenképpen boldoggá teheted ma.

Bak (december 22. - január 20.)

Hallottál már az idegzongoráról? Igen, ez pontosan az amire gondolsz, és valaki most ezerrel püföli rajtad, majd felrobbansz mérgedben, legalábbis lesz egy pontja a napodnak, mikor már elviselhetetlenné válik körülötted a sok idióta. Nem mondom, hogy ne maradj higgadt, de azt se mondom, hogy mindent el kell tűrnöd. Mert nem kell.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok elégedetlenség vár rád csütörtökön, és könnyen úgy érezheted, nem is tudsz mit tenni ellene, sorra jönnek csak a rossz hírek. Ilyenkor érdemes a leginkább a szeretteink felé fordulni vigasztalásért, a nehéz idők néha kellemes pillanatokat szülnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezen indul a nap, és bár idővel felélénkülsz, ez olyan jól sikerül, hogy csak újabb szerelmi bonyodalmakba kergeted magad. Csöbörből vödörbe tipikus esete, de nem lehet mit tenni,  inkább pörögj túl, minthogy punnyadt maradj egész nap.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás