promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megcsaltam a férjem a feleségével - évek óta bigámiában élt és semmit sem sejtettem a kettős életéről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik este egy kiállításmegnyitóra voltam hivatalos. Egy csodálatos, elementáris kisugárzású művésznő volt a házigazda és itt kezdődött minden.

Egyből feltűnt amikor beléptem a terembe. Könnyű, fehér koktélruhát viselt, törékeny testalkata volt, gyönyörű arca és igéző szemei. Ahogy telt az este és megnéztem a műveit, meg kellett állapítanom, hogy hihetetlenül tehetséges is, amikor pedig végre volt lehetőséünk beszélgetni, akkor a hangja és a parfümje is lenyűgözött.

Fiatalabb koromban az egyetemen voltak próbálkozásaim nőkkel, de mióta férjnél vagyok eszembe sem jutott hasonló kaland. Most azonban azt éreztem, hogy akarom ezt a nőt. Korábban megbeszéltük a férjemmel, hogyha ilyem helyzet adódna, akkor nem számít ez megcsalásnak és csak nyugodtan, annyit kért, hogy ne titkoljam el.

Egyből éreztem, hogy a szimpátia kölcsönös a művésznővel és nagyon hamar oda jutottunk, hogy igyunk meg nála valamit. Boldogan mentem vele és mikor odaértünk a kapualjhoz, meg is csókolt. Elmondtam neki, hogy férjnél vagyok és ez most csak egy estére szólhat közöttünk, ő pedig bólintott és azt mondta, hogy nem tudnék olyat mondani, ami miatt kihagyná ezt az alkalmat.

A liftben felfelé már egyre vadabbak lettünk és mire beértünk a lakásába rajtam már nem volt felső. Azt, ami történt nem szeretném részletezni, de elég annyit tudnotok, hogy életem egyik legforróbb éjszakáját éltem át. Fantasztikus volt. Megbeszéltük, hogy nem akarunk érzelmek nélkül még egy estébe se belemenni, így megkért, hogy aludjak ott. Összeölelkezve pihentünk, reggel pedig a friss kávé illatára keltem.

Amikor kimentem hozzá a konyhába, akkor volt lehetőségem körülnézni a lakásba. Szépen berendezett művészlak volt és kellemes hangulatú, otthonos. Odaléptem a fényképekhez és egyszercsak földbe gyökerezett a lábam. Ott állt a csodás nimfám a férjemmel átkarolva egy nagyon intim hangulatú képen. Mosolyogtak a kamerába. Néztem és nem fogtam fel amit látok.

Maja (így hívták a lányt) odalépett hozzám és átölelt.

Ez kicsoda? Kérdeztem

A férjem, jött a válasz. Most épp nincs itthon. Eléggé szabados a kapcsolatunk, de jó így. Meghagyjuk egymásnak a szabadságot.

Mintha leforráztak volna. Elmondtam neki, hogy az én férjem is, mutattam közös képet és hihetetlen sírásban törtem ki. Ő pedig velem zokogott. Fogalmunk sem volt, hogy hogy cselezte ki a rendszert, hogy tudott kétszer is megházasodni. Kérdeztem mit akar tenni, azt mondta elválik és én is erre jutottam.

Megkértem, hogy hívja át a férjem (vagyis a közös férjünk) és együtt vártuk a nappaliba. Belépett, meglátott minket és az arcán ott volt minden érzelem.

Nem sokkal utána a rendőrség is megérkezett, feljelentést tettünk. Még folyik az ügy, fogalmam sincs milyen büntetést kap. Mi Majával azóta nem találkoztunk. Nem tudunk egymásra már ugyanúgy nézni. Mindkettőnknek újra kell építenie az életét és ebbe nem fér bele egy feleségtárs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás