promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Benézett a fia ágya alá takarítás közben, amit ott talált azonban végtagbénító kellemetlenség volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az éves szokásos nyári nagytakarításra készültem, ami minden évben az egyik leggyűlöltebb elfoglaltságom.

Ilyenkor az egész lakást kiforgatom a sarkaiból, mindent leporolok, letörölgetek, elpakolok és megpróbálok akkora rendet vágni, amivel a lakás kibírja őszig. Megszoktam már, hogy az én dolgom, van rá rendszerem és ez az év egyik alkalma, amikor a kamaszfiam szobájába is bemerészkedek. Senki nem volt otthon rajtam kívül, megkérem őket, hogy szervezzenek programot és így egyedül, hallgatva a zenét, remekül haladtam. Az utolsó állomásom a fiam szobája volt és ennek is nekikezdtem. Hangsúlyozom, tudta, hogy be fogok menni, mivel ugye szóltam.

Takarítottam, pakoltam és esküszöm nem akartam turkálni, de az ágy alatt a porszívó csöve nekiment egy doboznak, ami így kicsúszott az ágy alól. Vissza akartam tolni anélkül, hogy belenéztem volna, azonban a szemem megakadt valamin. Egy meztelen kép volt. Még ezen sem akadtam volna fent, azonban tény, hogy így egy kicsit tovább néztem a képet és ekkor kiesett a kezemből a porlórongy.

A képek házi készítésűek voltak és nem csak a hölgy szerepelt rajta egyedül, hanem a fiam is. Szintén ádámkosztümben volt és elég félreérthetetlen helyzetben fotózkodott a hölggyel. A dolog pikantériája, hogy a nő a szomszédasszonyunk, aki 30 évves idősebb a fiamnál.

Ott ültem a földön kezembe a képekkel és fogalmam sem volt mitévő legyek. Nagy szabadságban neveljük a gyermekeimet a férjemmel, sosem kutakodunk a magánéletükben, bízunk bennük ez azonban most egy olyan helyzet volt, amikor muszáj volt tennem valamit.

Befejeztem a takarítást és amikor hazajött a férjem félrehívtam, hogy megbeszéljük mi történt és mit tegyünk. Ő is mélységesen megdöbbent, azonban azt mondta higgadjak le és szerinte ne tegyünk semmit. Nem életképes ez a kapcsolat, mondta és nagyobbat ártunk vele, mint amennyit nyerünk.

Én hallgattam rá, azóta azoban heti egyszer benézek a fiam ágya alá és egyre kétségbeejtőbb dolgokat találok. A képek egyre vadabbak lettek és már kiegészítőket is használnak. A férjem azonban nem engedi, hogy lépjek, engem pedig felemészt ez a titok. Fogalmam sincs mit tegyek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás