promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 23: Az egyik csillagjegy megvallja bűneit, a Mérleg halálra keresi magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élet a legnagyobb tanítómester, ami közhely, de mélységesen igaz. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden lubickolni fogsz a nagy érzelmek tengerében, ha egyedülálló vagy ma biztosan rád talál a szerelem, vagy legalábbis nagy lépéseket tehetsz ebbe az irányba.

Bika (április 20 - május 20)

Kedden bekebelez a munka sűrű világa, és alig hagy neked szabadidőt. Mégsem érdemes bánkódni emiatt, mert ennek meglesz a gyümölcse, és te fogod learatni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Negatív gondolatok? Ugyan, ha voltak is, most kedden szertefoszlanak, nincs helyük a fejedben, egyszerűen nem érsz rá, hogy iyen fölösleges dolgok jussanak az eszedbe. Ha helyette inkább csak száguldasz, mint a szélvész.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma sokkal gyorsabbnak és rugalmasabbnak kell lenned, mint amihez eddig hozzászoktál. Ám ez a javadra fog válni. Készülj a nehéz helyzetekre, ma megeshet, hogy kijut belőlük bőven, nem csak a munkahelyeden, hanem otthon is. Ha elbuksz, akkor se feledd: a kudarc a legjobb tanítómester. Legközelebb ügyesebb leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új lendületet adhat a párkapcsolatnak a kedd, ha őszintén megvallod, amit eddig szégyelltél. Lehet nem is akkora bűn, lehet hogy szinte megbocsáthatatlan, de akkor is színt kell vallanod, hogy megkönnyebbülj. Az igazság szabaddá tesz, és a szerelmet is lángra gyújtja.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedden eseménytelen, unalmas munkanapra készülsz, de valóság aligha állhatna távolabb ettől. Egy régi barát felbukkanása legalábbis igencsak felboríthatja a napodat, és ebből akár még több is lehet, mint barátság.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok pénz szakadhat ma a nyakadba, csak vigyázz, agyon ne nyomjon. Megtévesztő lehet, ha hirtelen ilyen nagy változás áll be az életünkben, úgyhogy legyél körültekintő. Ünnepelni azért ér, ez nem a véletlen műve, ugyanakkor nem érdemes nagyon nagy változtatásokat eszközölni, gazdálkodj okosan.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ragyogsz. Ez azonban nem csak csodálatot, hanem irigységek is kiválthat, amirő persze te nem tehetsz. H mégis ezzel találkoznál, akkor mutass jó példát, legyél nagyvonalú. Lehet, hogy ettől még irritálóbbá válsz a másik szemében, de az is megeshet, hogy inkább beadja a derekát, és jó fej lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A belső démonok komoly dolgok, és egész januárban nagy küzdelemre számíthatsz a napi horoszkóp szerint. Mégis lesznek bajtársaid, akik ott állnak melletted, vigyázz, hogy ma nehogy eltántorítsd őket egy sértő megjegyzéssel vagy cselekedettel.

Bak (december 22. - január 20.)

Kedden minden akadály, amivel szembe találod magad, csak erősebbé tesz. Még akkor is, ha megbotlasz bennük. Ez különösen igaz lehet a párkapcsolatodra, ahol nem eyedül evezel a hajóban. Ha szingli vagy, ideje beugrani egy csónakba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sosem késő lábra állni, bárki bármit mond, bármit gondol, csak magadnak tartozol felelősséggel. Ne hitegesd magad olyan üres frázisokkal, hogy neked már késő. Mihez? Miért? Ki döntötte el? Sokkal nagyobb hatalmad van az életed felett, mint gondolnád.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden ha kötöd az ebet a karóhoz, sokan megelégelhetik a viselkedésedet, és inkább faképnél hagynak. Te leszel a buta csacsi, mi van veled? Több rugalmasságot, és a sikerek hipp-hopp a nyakadba zúdulnak. Sőt, lehet, hogy akár már a mai napon, de ehhez nagyon megfontoltnak és tudatosnak kell lenned.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás